DC Super Heroes™ LEGO® Batwing: Batman™ vs. Joker™ (76265)

Nincs értékelés
Márka: Lego
11 780 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (3 db)

A DC Super Heroes™ LEGO® Batwing: Batman™ vs. Joker™ (76265 ) a Lego-tól 8 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DC (76265) Batwing: Batman™ vs. Joker™ készlettel megismertetheted a gyerekekkel az 1989-es Batman™ film klasszikus akcióját. Ikonikus karaktereivel és végtelen légi kalandjaival izgalomba hozza a 8 éves és idősebb fiatal szuperhősöket.

Batman játékrepülője és a kijelzőn
A gyerekek csatlakozhatnak Batmanhez és Jokerhez, akik GOTHAM CITY™-ben az utcákon és a levegőben csatáznak. Az autentikus részletekkel ellátott Batwing 2 kilövőállást és egy pilótafülkét tartalmaz a Batman minifigurának. A pilótafülke mögött egy tárolórekesz található Batman Batarangjának és bilincsének. A modell alján egy mélyedés található, hogy a falra akaszthasd, amikor nincs akcióban. Az építők egy extra adag digitális szórakozást is élvezhetnek a szórakoztató és intuitív LEGO Builder alkalmazással - ráközelíthetnek, 3D-ben forgathatják a modellt és nyomon követhetik a haladásukat.

  • Akció a klasszikus filmből - A LEGO® DC (76265) Batwing: Batman™ vs. Joker™ építő a gyerekeket egy akciódús kalandra vezeti a levegőben az 1989-es Batman filmből.
  • Ikonikus karakterek - Tartalmazza Batman és Joker minifigurákat, valamint egy megépíthető Batwing repülőgépet és kiegészítőket.
  • Szórakozás a levegőben - A kidolgozott Batwing repülőgép 2 kilövőállással, pilótafülkével és Batman Batarangjának és bilincsének tárolóhelyével rendelkezik. A Batwinget felakaszthatod a falra, amikor éppen nincs akcióban
  • Ajándék Batman-rajongóknak - Ajándékozd ezt az akciódús készletet a 8 éves és idősebb kis szuperhősöknek születésnapra, karácsonyra vagy csak azért, mert...
  • Nagy méret és sok részlet - A denevérszárny több mint 6 cm magas, 20 cm hosszú és 24 cm széles.
  • Intuitív építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoomolási és forgatási funkciókkal, amelyekkel a modellek 3D-ben nagyíthatók és forgathatók, valamint lehetőség van a készletek mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • Még több szórakozás a szuperhősökkel - A LEGO® DC Batman™ építőkockák széles választéka korlátlan kreatív lehetőségeket kínál a gyerekeknek az építéshez, játékhoz és megjelenítéshez.
  • Minőségi garancia - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy konzisztensek, kompatibilisek és könnyen építhetők.
  • Garantált biztonság - A LEGO® téglákat és darabokat leejtjük, összetörjük, elforgatjuk, hőkezeljük és elemezzük, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: