Disney™ LEGO® Ariel és a kristálybarlang (43254)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 350 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (5 db)

A Disney™ LEGO® Ariel és a kristálybarlangja (43254 ) a Legótól 4 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Disney hercegnő (43254) Ariel és kristálybarlangja LEGO® Disney hercegnő (43254) építése során a 4 éves és annál idősebb gyerekek felfedező és játékos kalandokat élhetnek át. Ez a sellő építő készlet segít a gyerekeknek a kreatív játékon keresztül fejleszteni a problémamegoldó készséget. Belsejében egy barlangot találsz forgó platformmal és csúszdával, egy bálnás járművet, egy hajóroncsot kincsesládával és egy üstöt.

Tartalmaz továbbá mini LEGO ǀ Disney Ursula és Ariel serpenyőket és egy LEGO ǀ Disney Halpikkelyes figurát. A készlet tartalmaz egy kezdő téglát, amellyel a gyerekek könnyen elkezdhetik az építkezést, valamint egy színes képi útmutatót a kezdő gyerekek számára. Ez a LEGO 4+ építőszett gyerekeknek a barátokkal való játékra is kiválóan alkalmas, és a felnőttek is megoszthatják az építés örömét csemetéikkel. Ez az építőkészlet kombinálható a LEGO 4+ és a LEGO ǀ Disney sorozat más kompatibilis készleteivel (külön megvásárolható).

  • Az Ariel és a kristálybarlangja készlet az Ariel gyerekkönyvsorozat alapján készült, és kreativitásra ösztönöz, miközben építkezel, és újra elmeséled a saját történeteidet a hercegnőkről és sellőkről, és 4 éves kortól kezdve a lányok és fiúk is imádni fogják.
  • Készen áll a kreatív játékra - Tartalmazza a Disney Junior Ariel sorozat által inspirált kristálybarlangot, mini LEGO® Disney Ursula és Ariel babákat és egy LEGO Disney Scales figurát.
  • Forgó platform - A kristálybarlangban találsz egy forgó platformot tükrös háttérrel, polcokat és egy dobozt Ariel kagylóinak és tengeri lényeinek, valamint egy kristályt és egy csúszdát.
  • Építőkészlet - Ez a Disney-építőkészlet tartalmaz egy bálnás járművet, egy hajóroncsot egy rejtett kincsesládával és egy bájital-készítő területet egy asztallal, üsttel és bájitalos üvegekkel Ursula számára.
  • Disney-ajándék 4 éves kortól - Ez a LEGO® építőkészlet szórakoztató ajándék a végtelen játéklehetőségeket és a szórakoztató történetmesélést kedvelő gyerekeknek és rajongóknak.
  • Még több játéklehetőség - Kombináld ezt a készletet a LEGO® 4+ és a LEGO Disney termékcsalád kompatibilis készleteivel (külön megvásárolható).
  • Építőkészletek kisgyerekeknek - A 4 éves kortól használható LEGO® készletek bevezetik a fiatal építőket a híres tévéműsorok, népszerű filmek, hősök és hősnők világába.
  • Méretek - Ez a gyerekeknek szánt készlet 141 darabból áll, és egy kristálybarlang-modellt tartalmaz, amely több mint 11 cm magas, 19 cm széles és 7 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: