Disney™ LEGO® Ariel és a zenés színpad (43235)

Nincs értékelés
Márka: Lego
5 070 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Disney™ LEGO® Ariel és zenés színpada (43235 ), 4 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Disney hercegnő (43235) Ariel és zenés színpada című LEGO® Disney hercegnővel (43235) a 4 éves és annál idősebb kreatív gyerekek egy előadásokkal teli kreatív játékban gyönyörködhetnek. Ez a Disney Hercegnő építő készlet úgy lett megtervezve, hogy a gyerekek megtanuljanak építkezni és gyakorolják a problémamegoldó készséget.

Emellett végtelen kreatív játékra inspirálja őket. A készlet egy mini LEGO ǀ Disney Ariel babát és egy LEGO ǀ Disney Sebastian állatfigurát tartalmaz. Van egy színpad forgó padlóval, egy büfé székkel és számos vidám inspiráló elem, köztük egy gitár, rumba labdák és egy ananász.

A kezdő tégla biztos alapot ad a gyerekeknek, hogy gyorsan játszhassanak, és intuitív használati utasítás is van egy színes képes mesekönyv formájában az olvasni tanuló gyerekek számára. Ez a fantasztikus LEGO ǀ Disney 4+ építőszett el fogja gyönyörködtetni az építhető játékok és a Kis hableány kis szerelmeseit. A barátokkal való játékhoz is remekül használható, és a felnőttek számára is remek lehetőség, hogy megosszák az építés örömét csemetéikkel.

  • A gyerekeknek szóló Disney Junior sorozat alapján készült, 4 éves kortól használható Ariel és zenés színpada készlet beindítja a gyerekek fantáziáját, ahogy a kis építők munkához látnak, és mesélnek a Disney A kis hableányáról.
  • Játékkészlet - Ez a készlet a Disney Junior Ariel című tévésorozat által inspirált zenés színpadot, egy LEGO® Disney Ariel minibabát és egy LEGO® Disney Sebastian állatfigurát tartalmaz.
  • Forgó táncparkett - A zenei színpadon egy forgó táncparkett található mikrofonnal és víz alatti háttérrel, a frissítőhelyen pedig egy pult, egy szék Sebastian számára és egy ananász található.
  • Inspiráló elemek - Ezzel a szórakoztató, gyerekeknek szánt építőszettel a Disney-filmek rajongói szabadon engedhetik a képzeletüket, és gitárokkal és rumbalabdákkal játszhatnak, vagy vadonatúj történeteket és kalandokat találhatnak ki.
  • Szórakoztató építő ajándék 4 éves kortól - Ez a LEGO® ǀDisney építő készlet nagyszerű ajándék a 4 éves és annál idősebb gyerekek és a tévésorozat rajongói számára, akik végtelen játéklehetőségekre és szórakoztató történetmesélésre számíthatnak.
  • LEGO® ǀ Disney - Kombináld ezt a készletet a LEGO 4+ és a LEGO ǀ Disney termékcsalád kompatibilis készleteivel (külön megvásárolható).
  • Fejleszd a készségeket már kisgyermekkortól - Ez a LEGO® 4+ készlet szórakoztató és játékos módon vezeti be a gyerekeket kedvenc tévéműsoraik, filmjeik és hétköznapi hőseik világába.
  • Méretek - A készlet 60 darabból áll, az építhető színpad több mint 12 cm magas, 8 cm széles és 6 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: