Disney™ LEGO® Elza és a jégpalota (43244)

Nincs értékelés
Márka: Lego
31 670 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Elsa és a Jégpalota (43244 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A Jégkirályság című film rajongói és a 6 éves korú gyerekek végtelen játékban merülhetnek el a LEGO® Disney (43244) Elsa és Jégpalotája című, részletesen kidolgozott LEGO® Disney (43244) játékkal. A dobozban egy háromszintes jégpalotát találsz, mozgatható padlóval, amely varázslatos ajtókat nyit, egy leeső csillárt, 2 szobát, Elsa dolgozószobáját íróasztallal, ahol jégkristályokat fedezhet fel, egy erkélyt, egy megépíthető szánkót és sok inspiráló elemet.

Ez a gyermekkészlet tartalmaz még mini LEGO ǀ Disney Elsa, Anna és Kristoff figurákat, egy LEGO ǀ Disney Olaf, a hóember figurát és egy LEGO ǀ Disney Rénszarvaskölyök figurát. Ez a készlet egy szórakoztató Disney ajándék, és segít a gyerekeknek abban, hogy önbizalmuk fejlődjön az új történetek kitalálásában. A modell szemet gyönyörködtető dizájnnal rendelkezik, és kombinálható más gyermekeknek szánt LEGO készletekkel és LEGO ǀ Disney készletekkel (külön megvásárolható). A gyerekek is élvezni fogják az egyszerű és intuitív építési élményt a LEGO Builder alkalmazással, amely lehetővé teszi számukra a modellek 3D-s nagyítását és forgatását, a készletek mentését és a haladás nyomon követését.

  • Építhető játék - Inspiráld a 6 éves és idősebb gyerekeket az Elsa és a Jégpalota építő készlettel, amellyel saját kreatív történeteiket találhatják ki.
  • Disney's Ice Kingdom Palace - A Disney's Ice Kingdom ihlette építőkészlet egy háromszintes jégpalotát tartalmaz toronnyal, mini LEGO® Disney Elsa, Anna és Kristoff minibabákkal és egy LEGO Disney Olaf hóember figurával.
  • Palota ajtónyitó - Nyisd ki és zárd be a varázslatos palota ajtaját az elülső emeletet/lépcsőt tolva vagy húzva, vagy vegyél részt a szórakoztató játékban a szánnal, Elzával, Annával, Kristoffal, Olaffal és a rénszarvasbébivel.
  • Filmes inspiráció LEGO®-ban - Borzongasd meg a Disney-rajongókat a palotában található leeső csillárral, amely a kar meghúzásakor működésbe lép, és más kreatív, inspiráló elemekkel ebben a bonyolult készletben.
  • Ajándék 6 éves és idősebb gyerekeknek - A Disney Jégkirálysága alapján készült szórakoztató, inspiráló ajándék 6 éves és idősebb gyerekeknek és filmrajongóknak, akik szeretik Elzát, Annát és a váratlan kalandokat.
  • Intuitív építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti a kis építőket a kreatív kalandon, és eszközöket ad a 3D modellek nagyításához és forgatásához, a készletek mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • Készségfejlesztés - A 3 LEGO® ǀ Disney mini serpenyővel és egy háromszintes LEGO ǀ Disney palota homlokzatával ez az építőkészlet kreatív játékra ösztönöz, és szórakoztató módon támogatja a fontos készségek fejlődését.
  • Méretek - A készlet 630 darabból áll, és a Jégpalota modelljét tartalmazza, amely több mint 36 cm magas, 27 cm széles és 14 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: