Disney™ LEGO® Fiatal Szimba Az oroszlánkirályból (43247)

Nincs értékelés
Márka: Lego
42 910 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (2 db)

A Disney™ LEGO® Young Simba az Oroszlánkirályból (43247 ) 18 éves kortól a Lego-tól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Fejezd ki a híres filmek iránti szeretetedet a LEGO® Disney (43247) Fiatal Szimba az Oroszlánkirályból című LEGO® Disney (43247) játékkal. Ez a felnőtt készlet Az oroszlánkirály 30. évfordulója előtt tiszteleg, és egy mozgatható fejű Szimba figurát tartalmaz, így a modell többféle pózban is megjeleníthető. A modell megépítése pihentető élmény lesz a felnőttek számára, a készlet pedig szórakoztató és nosztalgikus ajándékként szolgál.

A modell megépítéséhez fejlett építési technikákat használhatsz, és élvezheted a kreatív öröm érzését, amikor az utolsó darabot is a helyére pattintod, és Szimbát kiállítod, hogy mindenki láthassa. Ez a prémium kategóriás LEGO építő készlet felnőtteknek készült, egyedi kiállítási darab vagy tematikus ajándék az Oroszlánkirály felnőtt rajongói számára. Kombinálható a LEGO ǀ Disney termékcsalád más készleteivel, vagy a Szimba, az oroszlánkirály készlettel együtt építhető (az összes többi készlet külön kapható) a még kreatívabb szórakozás érdekében. Élvezd az intuitív építési élményt a LEGO Builder alkalmazással, amely lehetővé teszi a modell 3D-s nagyítását és forgatását, a haladás nyomon követését és az építőelemek egy helyen történő tárolását.

  • LEGO® ǀ Disney Builder felnőtteknek - Örvendeztesd meg magad vagy egy másik felnőtt Oroszlánkirály-rajongót a kreatív Fiatal Szimba az Oroszlánkirályból építővel, amely nosztalgikus érzéseket fog kelteni.
  • Ünnepelj egy filmklasszikust - Ez a felnőtt készlet Az oroszlánkirály 30. évfordulóját ünnepli, és egy Simba figurát tartalmaz klasszikus pózban és mozgó fejjel.
  • Kreatív építés - A LEGO® Disney Simba figura mozgó fejjel együtt építhető az Oroszlánkirályból ismert Simba, az oroszlánnal (külön megvásárolható) a kisebb építők számára.
  • Az építés öröme - A felnőtt LEGO® rajongóknak nagy örömet okoz majd ennek a haladó gyűjtőkészletnek az építése, és szórakoztató dekorációkat készíthetnek az otthonukba vagy az irodájukba.
  • Disney-ajándék felnőtteknek - Ez a mozgatható fejű Szimba, az oroszlán figura nosztalgikus ajándék a filmek szerelmeseinek vagy felnőtt Disney-rajongóknak.
  • Merülj el az építésben - Élvezd az építés minden pillanatát a LEGO® Builder alkalmazással, amellyel nyomon követheted a fejlődésedet, 3D-ben zoomolhatod és forgathatod a modelleket, és egy helyen tárolhatod az összes építőkockádat.
  • Méretek - Ez a felnőtt LEGO® építőkészlet 1445 darabból áll, és egy megépíthető oroszlánfigurát tartalmaz, amely megjelenítve több mint 29 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: