Disney™ LEGO® Hangulat téglák az In Your Head 2 című film alapján (43248)

Nincs értékelés
Márka: Lego
13 800 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (4 db)

Disney™ LEGO® Mood Blocks by In Your Head 2 (43248)9 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Örvendeztesd meg a gyerekeket és a Fejedben 2 című film rajongóit 9 éves kortól a Fejedben 2 című Pixar-film alapján készült LEGO® Disney (43248) Hangulat blokkokkal. Tartalmaz 2 építhető téglát kis kincsek számára kialakított hellyel, 9 hangulati blokkot, egy alapot a téglák bemutatásához, mini LEGO ǀ Disney Joy és Anxiety téglákat a Pixar filmből, a hozzájuk illő színes memóriagolyókkal, valamint LEGO ǀ Disney Mind Worker figurákat Foreman és Margie munkássisakkal.

Ez a készlet egy szórakoztató ajándék a gyerekeknek, amit bárhová magával vihetnek. A modell a kreatív játékon keresztül támogatja a nagyobb gyerekek érzelmi fejlődését - a kis építők a hangulatuknak megfelelően díszíthetik és módosíthatják a téglákat. A Pixar Disney építőkészletet más fantasztikus LEGO építőkészletekkel, köztük a LEGO ǀ Disney termékcsalád (külön megvásárolható) tagjaival is kombinálhatod a játék kibővítése érdekében. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési kalandot élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, menthetik az építőelemeket és nyomon követhetik a haladást.

  • A Disney és a Pixar In Your Head 2 alapján készült építőkockák - Inspiráld a 9 éves és idősebb gyerekeket az In Your Head 2 alapján készült Mood Blocks építőkockákkal, ahol megtanulják játékosan megosztani érzelmeiket.
  • Építhető hangulatblokkok - Ez a kreatív építőszett 2 hangulatblokkot, 9 cserélhető hangulatblokkot, egy alapot és mini LEGO® ǀ Disney Joy és Anxiety téglákat tartalmaz a Pixar filmből.
  • Rengeteg részlet - A bemutató alapon találsz egy kis vezérlőpanelt, mint a filmben, helyet Foreman és Margie munkássisakos elmemunkásoknak, valamint 2 memóriagolyót az Öröm és a Szorongás színeiben.
  • Hasznos építőkocka - A gyerekek díszítik a kockákat hangulatpárnákkal, elhelyezik őket a kijelzőalapon, és megmutatják a világnak a hangulatukat. A két kocka kis kincsek tárolására is szolgál
  • Disney-ajándék 9 éves kortól - A cserélhető hangulatpárnákkal és a film 2 híres szereplőjével ez a szórakoztató kijelző ajándék garantáltan örömet okoz a gyerekeknek és a film- és fantázia rajongóknak egyaránt.
  • Szórakoztató játékok gyerekeknek - A Fejben a fejedben 2 című film rajongói a Disney termékcsalád más LEGO® készleteinek segítségével (külön megvásárolható) kibővíthetik kalandjaikat.
  • Készségfejlesztés - A készlet 2 mini LEGO® Disney minitálat tartalmaz a Pixar filmből, 9 hangulatpárnát és 2 dekorációs téglát. A készlet kreatív játékra ösztönöz, és szórakoztató módon támogatja a fontos készségek fejlődését
  • Méretek - A készlet 394 darabból áll, a kockákkal ellátott alap pedig több mint 8 cm magas, 16 cm széles és 10 cm mély, és szórakoztatóan játszható és bemutatható.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: