Disney™ LEGO® Hófehérke ékszerdoboz (43276)

Nincs értékelés
Márka: Lego
14 560 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Hófehérke ékszerdoboz (43276 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Disney (43276) Hófehérke ékszerdoboz fantasztikus ajándékkal örvendezteti meg a 6 éves és idősebb Disney-rajongókat. Tartalmaz egy dobozkát nyitható fedéllel és mindkét oldalán fogantyúkkal, hogy kinyithasd az ékszerdobozt és felfedd a rejtett szobákat, egy kardot és egy zárat, mini LEGO ǀ Disney Hófehérke és Gonosz Királynő serpenyőket, valamint egy színes karkötőt sok díszítőelemmel, amit megtervezhetsz, viselhetsz vagy ajándékozhatsz valakinek.

Ez a Disney készlet önbizalmat ad a gyerekeknek, és arra ösztönzi őket, hogy kreatívak legyenek, amikor az istállókkal játszanak és a karkötőt díszítik. Ez a modell kombinálható a LEGO Disney termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható).

A gyerekek és a felnőtt rajongók egyaránt imádni fogják ezt az igényes építőszettet, és élvezettel építhetik együtt a Disney-filmek alapján készült legújabb játékok egyikét. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési élményt élvezhetnek. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építéseket és nyomon követhetik a haladást.

  • Disney Hófehérke gyerek építőcsomag - Inspirálja a 6 éves és idősebb lányokat, fiúkat és rajongókat a Hófehérke ékszerdoboz építőcsomaggal, amely beindítja a gyerekek fantáziáját, és arra inspirálja őket, hogy kitalálják saját történeteiket.
  • Ékszerdoboz - Tartalmaz egy építhető ékszerdobozt zárható fedéllel, egy karkötőt, rengeteg díszítőelemet és mini LEGO® ǀ Disney Hófehérke és a gonosz királynő mini LEGO® ǀ Disney Hófehérke és a Gonosz királynő
  • Vicces részletek - Az ékszerdoboz fedele egy láncra fűzött karddal zárható. Emellett 2 rejtett szoba is található az oldalán, rengeteg inspiráló elemmel és hely a végtelen kalandokhoz és meséléshez.
  • Praktikus építőkészlet - Ezzel a szórakoztató LEGO® ǀ Disney építőkészlettel a rajongók karkötőt díszíthetnek vagy történeteket találhatnak ki Hófehérkével és a gonosz királynővel, majd a dobozban tárolhatják az összes kincsüket.
  • A LEGO® ǀ Disney Hófehérkével ajándék gyerekeknek - A díszes ékszerdoboz 2 híres Disney-figurát tartalmaz, az építőszett pedig kivételes ajándék 6 éves és idősebb lányoknak, fiúknak és a Disney-filmek rajongóinak.
  • Egy praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Készségfejlesztés - A készlet tartalmaz 2 mini LEGO® ǀ Disney serpenyőt a Hófehérke és a hét törpe alapján, egy ékszerdobozt és egy díszíthető karkötőt. A készlet kreatív játékra ösztönöz és szórakoztató módon támogatja a fontos készségek fejlődését
  • Méretek - A készlet 358 darabból áll, az ékszerdoboz több mint 11 cm magas, 17 cm széles és 10 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: