Disney™ LEGO® Madrigal varázslatos háza (43245)

Nincs értékelés
Márka: Lego
53 460 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Madrigal varázslatos háza (43245 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A rajongók és a 7 éves és idősebb gyermekek az Encanto című film által inspirált végtelen kalandokat élhetik át a Madrigal Varázsházzal (43245). Ez a LEGO® ǀ Disney készlet remek ajándékötlet, és tele van a film részleteivel. A Madrigal család otthonának modellje 9 részre van osztva, amelyet az egész család együtt építhet.

A készlet jellemzői közé tartoznak a mozgatható zsindelyek, a hullámzó redőnyök, a lengő ágy és egy kis tárolófiók. Ez a készlet szórakoztató ajándék, és tartalmaz LEGO ǀ Disney Mirabel, Abuela, Isabella, Dolores, Luisa és Camila minibabákat, egy LEGO ǀ Disney Antonia mikrobabát és 2 LEGO ǀ Disney állatfigurát. A gyerekek és a felnőttek egyaránt imádni fogják a készlet kidolgozott részleteit.

A ház kombinálható más LEGO for Kids készletekkel és LEGO ǀ Disney készletekkel (külön megvásárolható) a még nagyobb szórakozás érdekében. A gyerekek egyszerű és intuitív építési élményt élvezhetnek a LEGO Builder alkalmazással. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építéseket és nyomon követhetik a haladást.

  • Az Encanto című film alapján készült építőszettek gyerekeknek - Adj a 7 éves és idősebb lányoknak és fiúknak a Madrigal varázsház építőszettet, amely rengeteg részlettel és funkcióval büszkélkedhet a végtelen játékhoz.
  • 8 vidám szoba - Ez a LEGO® ǀ Disney készlet a Madrigálok házának színes, 9 darabos modelljét tartalmazza, amelyet az egész család együtt építhet, valamint rengeteg, a film által inspirált részletet és funkciót.
  • Disney figurák az Encanto című filmből - 6 LEGO® Disney minifigura: Abuela, Mirabel, Isabela, Dolores, Luisa és Camilo, LEGO® Disney Antonia és 2 LEGO® Disney állatfigura.
  • LEGO® kreatív építőkockák - A gyerekek megépítik az egyes szobákat, majd összekötik őket, hogy felidézzék az Encanto film jeleneteit, vagy kitalálják saját kreatív történeteiket.
  • Disney-ajándék 7 éves kortól - Az ismerős karaktereket, helyszíneket és kiegészítőket tartalmazó építőszett szórakoztató ajándék lányoknak, fiúknak és filmrajongóknak, az építők pedig korlátlan játéklehetőséget élvezhetnek vele
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol az építők 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket.
  • Kulcskészségek fejlesztése - Az építő segít a fontos készségek játék általi fejlesztésében, és 7 LEGO® Disney filmfigurát, 2 LEGO® Disney állatfigurát, 8 szobát és számos inspiráló elemet tartalmaz.
  • Méretek - Az Encanto című film által inspirált, 1560 darabos készlet egy több mint 31 cm magas, 38 cm széles és 14 cm mély házmodellt tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: