Disney™ LEGO® Maleficent sárkány alakban (43240)

Nincs értékelés
Márka: Lego
22 720 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (4 db)

A Disney™ LEGO® Maleficent sárkány alakban (43240 ) a Lego-tól 7 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Disney Csipkerózsika rajongói 7 éves kortól látványos kalandokat élhetnek át a LEGO® Disney (43240) Maleficent sárkány alakban című LEGO® Disney (43240) játékkal. A készlet egy vidám ajándéktipp a Disney világából, és tartalmaz egy hídrészt tornyokkal, ágyhelyet, egy forgó kereket és számos más inspiráló elemet.

Van egy mini LEGO ǀ Disney Csipkerózsika és Fülöp herceg figura, egy LEGO ǀ Disney Sámson ló figura és egy pózolható LEGO ǀ Disney sárkány figura mozgatható fejjel, lábakkal, farokkal és összecsukható szárnyakkal. A 7 éves és idősebb gyermekek számára tervezett építőkészlet segít a fiatal építőknek abban, hogy önbizalmuk fejlődjön az új történetek kitalálásában. A modell alkalmas a barátokkal való játékra is, és kombinálható más, gyermekeknek szánt LEGO készletekkel és a LEGO ǀ Disney termékcsalád készleteivel (külön megvásárolható). A gyerekek is élvezni fogják az egyszerű és intuitív építési élményt a LEGO Builder alkalmazással, amely lehetővé teszi a modellek 3D-s nagyítását és forgatását, az építkezések mentését és a haladás nyomon követését.

  • Építhető sárkány gyerekeknek - Adj a 7 éves és idősebb gyerekeknek egy Maleficent készletet sárkány formájában, hogy ösztönözzék a kreativitást és kitalálják saját Csipkerózsika-történeteiket.
  • Mozgatható modell - Mozgatható sárkány összecsukható szárnyakkal, egy épület része híddal és toronnyal, mini LEGO® ǀ Disney Csipkerózsika és Fülöp herceg, valamint egy LEGO ǀ Disney lófigura.
  • Szórakoztató építőkészlet gyerekeknek - Az építhető híddal és tornyokkal ellátott modellben megtalálod Csipkerózsika ágyát és egy forgó talicskát, amely forgatáskor mászó növényeket, páncélt, pálcát és más inspiráló elemeket mozgat.
  • Csipkerózsika-film témájú építőszett - Ezzel a LEGO® ǀDisney építőszettel a rajongók felidézhetik a Csipkerózsika legjobb jeleneteit, vagy teljesen új történeteket találhatnak ki.
  • Ajándéktipp filmrajongóknak és gyerekeknek - Ez a 7 éves és idősebb gyerekeknek és Disney-filmrajongóknak szánt építőszett tartalmaz egy megépíthető kastélyrészt híddal, egy mozgatható sárkányt és 2 híres karaktert a filmből.
  • Kézzelfogható segítség - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO®Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik építményeiket. Ez segít nekik új készségek kifejlesztésében
  • Készségfejlesztés - 2 LEGO® ǀ Disney mini serpenyő, egy mozgatható LEGO ǀ Disney sárkány figura és egy LEGO ǀ Disney ló figura ösztönzi a kreatív játékot és segít elmélyíteni a fontos készségeket.
  • Méretek - A gyermeképítő készlet 583 darabból áll, és tartalmaz egy mozgó LEGO® ǀ Disney sárkány figurát, amely több mint 18 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: