Disney™ LEGO® Oroszlán Szimba az Oroszlánkirályból (43243)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 010 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Oroszlán Szimba az Oroszlánkirályból (43243 ) a Legótól 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ajándékozd meg a 6 éves és idősebb gyerekeknek és az Oroszlánkirály rajongóknak a LEGO® Disney (43243) Szimba, az oroszlán Az oroszlánkirályból című alkotást, amely egy megépíthető figurát is tartalmaz, és ünnepeld meg Az oroszlánkirály 30. évfordulóját.

A LEGO ǀ Disney termékcsaládból származó, praktikus Szimba, az oroszlánkölyök figurája forgatható fejjel, mozgatható lábakkal és farokkal rendelkezik, a készlethez pedig egy levél és 4 "faló bogár" is tartozik. Ez az építhető játék egy szórakoztató Disney-ajándékötlet a gyerekeknek és a film szerelmeseinek, és remekül mutat otthon vagy az irodában. A modell számos olyan részlettel és funkcióval büszkélkedhet, amelyek kreatív játékra inspirálnak.

A modell kombinálható a LEGO ǀ Disney termékcsalád más gyermekkészleteivel (külön megvásárolható), és tökéletes méretű az otthoni és az útközbeni játékhoz. A gyerekek a szórakoztató LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési kalandot élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építményeket és nyomon követhetik a haladást.

  • Építőkészletek gyerekeknek - Örvendeztesd meg a 6 éves és idősebb lányokat és fiúkat a Szimba, az oroszlánkirály építő készlettel, amellyel több órányi fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Amikor befejezték a játékot, a szobájukban kiállítják a vidám modellt
  • Ünnepelj egy filmklasszikust - Ez a LEGO® Disney gyerekkészlet az Oroszlánkirály 30. évfordulóját ünnepli, és tartalmaz egy Szimba figurát, valamint egy kis modellt 4 "bogárral".
  • Mozgatható részek - Az építhető LEGO® Disney Simba figura forgatható fejjel, mozgatható lábakkal és farokkal rendelkezik, és álló és ülő helyzetben is pózolhat.
  • Építhető gyerekeknek - Rakd össze Szimbát és az "ételeit", idézd fel a mókás történeteket a filmből, és ha végeztél a játékkal, építsd meg a modellt különböző pózokban: állva, ülve vagy fekve!
  • Disney-ajándék 6 éves kortól - Ez a Disney-figurakészlet funkciókkal és kiegészítőkkel örülni fog a filmek szerelmeseinek és a jutalmat érdemlő gyerekeknek
  • LEGO® ǀ Disney építőkészletek - Kombináld ezt a készletet a LEGO ǀ Disney játékok és építőkészletek széles választékából származó kompatibilis építőkészletekkel (külön megvásárolható).
  • Kulcskészségek fejlesztése - A LEGO® ǀ Disney karakterek bemutatója egy kis ételmodellel és számos funkcióval büszkélkedhet, így a gyerekek szórakoztató módon fejleszthetik fontos készségeiket.
  • Méretek - Ez a készlet 222 darabból áll, és egy megépíthető Simba figurát tartalmaz, amely több mint 11 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: