DUPLO® LEGO® Peppa Malac és a hajóút (10432)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 340 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A DUPLO® LEGO® Peppa Pig és a hajóút (10432 ) 2 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Mássz fel a LEGO® DUPLO® (10432) Peppa Pig fedélzetére, és indulj hajókázni!

A 2 éves és annál idősebb gyerekek órákon át élvezhetik a szórakoztató tanulást ezzel a készlettel, miközben a nagypapa és Peppa Malac figuráival együtt hajókáznak a tengerpartra. Ez a szórakoztató készlet tele van inspiráló, kreatív kiegészítőkkel, amelyekkel a gyerekek könnyen elkezdhetik a történetek kitalálását. Segíthetnek Peppának bekenni magát naptejjel, kagylókat keresni, és gyakorolhatják ügyességüket a homokvár építésében. Ha túl meleg lesz a nap, Peppa elbújik egy esernyő alá vagy úszik, a gyerekek pedig az uszonyok felhúzása közben gyakorolhatják a szem-kéz koordinációt és a finommotorikus készségeket.

A gyerekek lehűlhetnek, amikor csak akarnak - a Peppa Malac készletben található csónakmodell valóban úszik, így a vízben is jól fognak vele szórakozni. A LEGO DUPLO Peppa Malac készleteket gondosan úgy tervezték, hogy támogassák a gyerekek tanulását, és segítsék a logikus és kreatív gondolkodás fejlődését, miközben a TV-sorozatból ismert jeleneteket építenek.

  • Fantasztikus építőkészlet tengerparttal és hajómodellel - A 2 éves és idősebb gyerekek a LEGO® DUPLO® Peppa Malac és hajóút építő készlettel a TV-sorozat által ihletett tengerparti kalandba keverednek.
  • 2 Peppa Pig figurával - A készlet tartalmaz egy Peppa és egy nagypapa figurát, egy megépíthető hajómodellt, amely valóban úszik, és rengeteg kreatív kiegészítőt, amelyek a gyerekeket történetek kitalálására inspirálják.
  • Órákig tartó szórakozás a tengerparton Peppa Malackával - A népszerű figura először bekeni magát naptejjel, majd homokvárat épít lapáttal, kagylókat szed egy vödörbe és uszonyokkal úszik
  • Szórakoztató játék egy úszó modellel - A népszerű tévésorozatból ismert Peppa Malackával készült készletben található hajó valóban úszik, és a gyerekek nagyon jól fognak vele szórakozni.
  • Ajándéktipp kisebb gyerekeknek - Ajándékozza ezt a készletet bármilyen alkalomra olyan kisgyerekeknek, akik szeretik Peppa Malacot és a vízi játékokat.
  • Minőségi építőkockák - A LEGO® DUPLO® Peppa Pig termékcsaládban olyan téglákat és darabokat használunk, amelyeket maximálisan teszteltünk, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági előírásoknak.
  • Tanulságos játék a kicsiknek - A LEGO® DUPLO® Peppa Pig téglák szórakoztató, kreatív játékkal segítik a gyerekek finommotorikus és érzelmi készségeinek fejlődését.
  • Méretek - A készlet 23 darabból áll, a hajómodell több mint 11 cm magas, 12 cm hosszú és 18 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: