DUPLO® LEGO® Pörgős és motoros kaland (10424)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 010 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A DUPLO® LEGO® Pörgős és motoros kaland (10424 ) a Lego-tól 2 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DUPLO® Marvel (10424) Pörgős és motoros kaland készlettel a kisgyerekek szuperhős kalandba keverednek.

Ezzel az oktatójátékkal a 2 éves és annál idősebb kis építők megmenthetik a világot, és a Disney+ sorozat Spidey és csodálatos barátai által inspirált jeleneteket építhetnek. Ez a fantáziadús Spidey építőszett tökéletes egy rövid, szórakoztató játékrandi mindennapjaihoz. Tartalmaz egy LEGO DUPLO Spino figurát, egy játék motorkerékpárt és egy építhető alapot. A kisgyerekek felültetik Spino-t a motorra, felhajtanak vele a rámpára, és akcióba lendülnek.

A harc közepén segítenek a Spino figurának elkerülni a repülő téglákat, mégpedig úgy, hogy egy pókhálóval fogják el őket. Ez a kreatív oktatójáték segít fejleszteni a gyerekek logikus gondolkodását és finommotoros készségeit, miközben az elemekből építkezve kitalálnak egy eseménysort. A kis építők gyakorolni fogják az önkifejezést azáltal, hogy felismerik a Spin által a történet során átélt érzelmeket, ami segít nekik megérteni saját érzéseiket.

  • Építs együtt Pókica pókhősökkel - A 2 éves és idősebb kis akciórajongók a Disney+ Pókica és csodálatos barátai című filmjének jeleneteit idézik fel a Spin és a motoros kaland építő készlettel.
  • Kreatív játék számos inspiráló elemmel - Tartalmaz egy LEGO® DUPLO® Spin figurát, egy felszállós motorkerékpárt, egy építhető alapot és rámpát, egy pókháló darabot és egy Trace-E robotpók téglát.
  • Építőszett az akció kis szerelmeseinek - A gyerekek játszanak Spinóval, és mutatványokat hajtanak végre a modell motorkerékpárral, elkapják a pókhálótéglákat, és összeállnak a Trace-E robotpókkal
  • Oktató játék gyerekeknek - Ez a szórakoztató építőkocka segít a gyerekeknek elmélyíteni a logikus gondolkodást, az önkifejezést játék közben a Spin és a finommotoros készségeket a pókhálódarabok felerősítése és eltávolítása közben
  • Ajándéktipp minden alkalomra a Pók rajongóknak - Ajándékozd meg a 2 éves és annál idősebb kicsiknek, akik szeretik a felhúzható játékokat egy készlettel a fantáziadús játékhoz
  • Minőségi játékok kisgyermekeknek - Ennek a szép LEGO® DUPLO® építőszettnek a tégláit és darabjait a maximálisan teszteltük, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági előírásoknak.
  • Tanulás a játékon keresztül - A szórakoztató, kreatív LEGO® DUPLO® Marvel játékokat szakértő módon a gyermekek igényeihez igazítva terveztük, színes és fantáziadús elemekkel, amelyek fejlesztik a finommotoros készségeket, és korlátlan játékra ösztönöznek, ami a fejlődést segíti elő.
  • Méretek - Ez a készlet 24 darabból áll, és egy több mint 15 cm magas, 29 cm széles és 18 cm mély Pók pók alapmodelljét tartalmazza.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: