Gabby babaháza LEGO® alkotások dobozban (10795)

Nincs értékelés
Márka: Lego
4 670 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Gabby babaháza LEGO® Creations with Box (10795 ) a Lego-tól 4 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® 4+ Gaby varázsháza (10795) Creating with Box egy szórakoztató készlet 4 éves és idősebb gyermekek számára, amely segít a fiatal építőknek elmélyíteni kreatív készségeiket és élvezni a fantáziadús játékot.

Ez a babaház készlet bővelkedik azokban az élénk színekben, ismerős karakterekben és szórakoztató funkciókban, amelyeket a DreamWorks Animation Gaby's Magic House című film rajongói ismernek és szeretnek. Ez a LEGO játék fiúknak és lányoknak is kreatív építő készlet. A kreatív modell ecsetet, rudat, ollót és festékszórót, egy mini Gaby babát és egy Box figurát tartalmaz. Gaby és Box együtt festenek egy képet, és megépítik Gaby varázslatos babaházának modelljét. Egy létra is van, hogy a figurák feljussanak a makett tetejére. A készletnek van egy rajzokkal borított fala és a tetején kilógó macskafülek. A modell tele van szemet gyönyörködtető részletekkel, amelyek kreatív játékra ösztönzik a gyerekeket, és egy kezdő blokk is található benne, hogy a gyerekek könnyebben kezdhessenek el építkezni. A színes, illusztrált kézikönyvben intuitív építési útmutató található.

  • Babaház építő készlet gyerekeknek - A DreamWorks Animation Gabby's Magic House című filmjének rajongói kreatívkodni fognak a Creating with a Box készlettel, amelyet 4 éves és idősebb fiúknak és lányoknak terveztek.
  • Kreatív építő készlet gyerekeknek - Tartalmaz egy mini Gaby babát, egy Box figurát és rengeteg művészeti kelléket, köztük festéket, ecsetet, ollót és festékszórót.
  • Szerepjátékos játék - A gyerekek segítenek Gaby-nak és Boxnak festeni egy képet és megépíteni Gaby varázslatos házának modelljét. Egy létra segítségével feljutnak a tetejére.
  • Szórakoztató játék kisebb gyerekeknek - A kezdő kockának és a könnyen összerakható modelleknek köszönhetően a kis építők gyorsan és könnyen belevághatnak a játékba
  • Ajándék 4 éves és idősebb fiúknak és lányoknak - Ez a kreatív építő készlet gyerekeknek a kreatív játékok, építőkockák és a DreamWorks Animation Gaby varázslatos háza című sorozat fiatal rajongóinak örömet okoz majd
  • További készletek a Gaby varázsháza sorozatból - Nézd meg a LEGO® 4+ Gaby varázsháza sorozat többi készletét (külön megvásárolható), hogy még több játéklehetőséget biztosítson.
  • Építőkészletek kisgyerekeknek - A 4 éves kortól kezdődően a LEGO® építő készletek széles választéka megnyitja az utat a filmbálványok, kedvenc karakterek és mindennapi hősök világába a fiatal építők előtt.
  • 60 darabos készlet - A fő alkotószoba több mint 8 cm magas, 13 cm széles és 6 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: