Gabby babaháza LEGO® Fun Sütemény sütéssel (10785)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 220 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (3 db)

A Gabby's Dollhouse LEGO® Fun Süteményes süteménysütés (10785 ) 4 éves kortól alkalmas a Lego-tól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Lepd meg a DreamWorks Animation Gaby varázsháza című film rajongóit a LEGO® (10785) Fun Sütés a tortával készlet szórakoztató figuráival és kiegészítőivel 4 éves kortól.

Kreatív sütés Gaby konyhájában
A gyerekek csatlakoznak Gabihoz és a tortához egy tevékenységekkel teli konyhában. Van egy keverőgép és hozzávalók, például tejszínhab, gyümölcs és csokoládé, valamint egy macskasütő. A nagy emeletes torta teteje forgatható, így a gyerekek édességekkel, például cukormázzal, gyümölcsökkel, csokoládéval és2 aranycsillaggal díszíthetik. A kezdő kocka tortaalap segítségével a gyerekek megtapasztalhatják a kreatív építés örömét. Egy egész napos játék után pedig a nagy tortaformában tárolhatod az összes extrát a következő alkalomra. A dobozhoz színes, képekkel illusztrált útmutató tartozik, a LEGO Builder alkalmazás pedig intuitív zoomolást és forgatást tesz lehetővé.

Szórakozás az egész családnak
A 4 éves és idősebb gyerekeknek szánt építőszettek tökéletes lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy megosszák az építés örömét utódaikkal: akár régóta rajonganak a LEGO modellekért, akár csak most ismerkednek a tégláinkkal.

  • A LEGO® (10785) Fun Baking with Cake kreatív konyhai szórakozást nyújt a 4 éves és annál idősebb gyerekeknek.
  • Kedvenc karakterek - Tartalmaz egy mini Gaby figurát, egy Cake figurát, egy építhető konyhát keverővel, hozzávalókkal, valamint egy óriás tortát díszítéssel és forgó tetejével.
  • Kreatív sütés - A gyerekek élvezni fogják a mesék újramondását Gaby szórakoztató konyhájában a keveréshez szükséges hozzávalókkal, a macskás sütővel és az édességekkel díszíthető óriástortával.
  • Szórakoztató játék a gyerekeknek - A LEGO® 4+ készletek a kezdő téglákkal és az egyszerű építéssel fontos készségeket fejlesztenek, és bevezetik a gyerekeket a kreatív építésbe.
  • Játék bármikor, bárhol - A nagy muffin több mint 6 cm magas, 6,5 cm széles és 6,5 cm mély. Kinyitható, így a készlet összes tartozékát tárolhatod benne
  • Szórakoztató építés - A nyomtatott képi utasítások megmutatják az egyes építési lépések célját, a LEGO® Builder alkalmazás pedig digitális zoom és forgatás funkciót kínál, így a gyerekek építés közben is megtekinthetik a modelljüket.
  • Még több szórakozás - A LEGO® 4+ építőkockák széles választéka megnyitja az utat a filmbálványok, kedvenc karakterek és hétköznapi hősök világába.
  • Minőségi garancia - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy egységesek és kompatibilisek, és lehetővé teszik a könnyű összeillesztést.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® darabokat a földre dobják, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: