Gabby babaháza LEGO® Gabby és a buliszobája (10797)

Nincs értékelés
Márka: Lego
16 300 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (9 db)

Gabby babaháza LEGO® Gabby és a partiszobája (10797 ) 4 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A Gaby and Her Party Room (10797) a DreamWorks Animation Gaby's Magic House című filmjének rajongói számára tökéletes diszkószett.

Ez a szórakoztató játék segít a 4 éves és annál idősebb gyerekeknek fejleszteni az önbizalmat, a koncentrációt és a problémamegoldó készséget. Ez a diszkó építő készlet remek játék fiúknak és lányoknak egyaránt! Megtalálod benne Gabyt, "DJ" Daniel James macskát, Tündérmacskát és Halikát, valamint rengeteg zenés partijátékot, köztük egy mozgó bulibuszt beépített billentyűkkel, egy forgó táncparkettet, gitárt, 2 mikrofont és egy csillogó diszkógömböt - mindez készen áll a végtelen fantáziadús játékra! Az extrák között szerepelnek lufik és görkorcsolyák a diszkóhoz, popcorn, 2 pohár jégkrém a pihenőhelyen és egy katapult konzervdobozokkal a zuhanós játékhoz. A csúszdázás után Gaby számára tortát és finomságokat szállítanak. A készlet tartalmaz egy nagy kezdő kockát, hogy a gyerekek elkezdhessék az építkezést. A színes, képes útmutató nagyszerű intuitív útmutató az építéshez.

  • A Gaby és a buliszobája egy szórakoztató készlet 4 éves és idősebb fiúknak és lányoknak, akik szeretik a DreamWorks animációs sorozatát, a Gaby varázsházát.
  • Játszó karakterek partijátékokkal - Tartalmazza Daniel James Cat "DJ" partibuszt forgó táncparkettel, gitárral, 2 mikrofonnal, lufikkal, hangszórókkal, pattogatott kukoricával, jégforgáccsal és csillogó diszkógömbbel.
  • Gaby és állatfigurák - Tartalmaz egy mini Gaby babát és egy "DJ" figurát Daniel James Cat, Fairy Cat és Fish a Gaby varázsháza című TV-sorozatból.
  • Fantáziadús figurás játék - A szórakoztató modellek között van egy katapult, amely konzervdobozokat dobál le, és egy csúszda, amely Gaby ajándékait szállítja.
  • Ajándéktipp 4 éves és idősebb lányoknak és fiúknak - Ez a Gaby's Magic House DJ-vel, csúszdával, partijátékokkal és állatfigurákkal ellátott, színes építőjáték a 4 éves és idősebb gyermekek számára készült
  • További készletek a Gaby's Magic House sorozatból - Nézd meg a LEGO® 4+ Gaby's Magic House sorozat többi készletét (külön megvásárolható), hogy még több játéklehetőséget találj.
  • Építőkészletek kisgyerekeknek - A 4 éves kortól kezdődő LEGO® építőszettek a filmbálványok, kedvenc karakterek és hétköznapi hősök világába nyitják meg az utat a fiatal építők előtt.
  • 252 darabos modell a Gaby varázsháza diszkójáról - A nagyméretű partihelyiség több mint 11 cm magas, 37 cm széles és 7 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: