Gabby babaháza LEGO® Gabby és a kis hal a luxushajón (10786)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 390 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Gabby babaháza LEGO® Gabby és a kis hal a luxushajón (10786 ) 4 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® (10786) Gaby és a halak a luxushajón készlet 4 éves kortól biztosítja a szórakozást a barátokkal, a nagyszerű megjelenést és a luxus csecsebecséket! A DreamWorks Animation Gaby elvarázsolt háza című film rajongói különösen szeretni fogják ezt a gyönyörű játékkészletet.

Hajózás a megszépítő fürdőbe
Ez a sokoldalú játékkészlet a hajókat, a megszépítő átalakulásokat és a kreatív játékot kedvelő gyerekeket izgatja, és végtelen macskás kalandokat szerez nekik. A készlet tartalmaz egy Gaby minibaba figurát, egy Fishy figurát, egy építhető hajót és egy szépítő szalont, valamint rengeteg kiegészítőt, köztük napszemüveget, csillagokat, úszó mellényt, tükröt, fésűt, hajápolási termékeket és egy másik parókát Gaby számára. A csomaghoz színes mesekönyv építési útmutatót mellékeltek, a digitális LEGO Builder alkalmazás pedig intuitív eszközöket tartalmaz a modell nagyításához és forgatásához. A hajóhoz való kezdő téglával azonnal kezdődhet az építési móka.

Szórakozás az egész családnak
A 4 éves kortól használható építőkockák remek lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy megosszák az építési mókát az utódokkal.

  • A fantasztikus LEGO® (10786) Gaby és a halak a luxushajón készlet 4 éves kortól felfelé a DreamWorks Animation Gaby varázsháza című sorozatának szereplőivel együtt szórakoztató szórakozást nyújt a barátokkal, nagyszerű megjelenést és fényűző elemeket.
  • Hiteles kézműves kivitelezés - Tartalmaz egy mini Gaby babafigurát, egy Halas lány figurát, egy megépíthető hajót és szépségszalont, valamint kiegészítőket, köztük napszemüveget, úszómellényt, tükröt, hajkészítményeket és több parókát Gaby számára.
  • Hajókirándulás a tengerparti szalonba -A gyerekek hajókirándulásra indulnak a tengerparti szalonba, ahol Fishy különleges bájitalokkal kényezteti Gabit, és egy menő új frizurát készít neki.
  • Ajándéktipp gyerekeknek - A sokoldalú LEGO® építőkészlet 4 éves kortól kezdő téglákkal és egyszerű építési készségekkel fontos készségeket fejleszt, és megismerteti a gyerekeket a kreatív építéssel.
  • Éppen megfelelő a kreatív építéshez - A csúszdás csónak több mint 6 cm magas, 15 cm széles és 12 cm mély
  • Szórakoztató építési útmutató - A nyomtatott képi útmutató minden egyes építési lépés célját bemutatja, a LEGO® Builder alkalmazás pedig digitális zoom- és forgatási funkcióval rendelkezik, így a gyerekek építés közben is megtekinthetik a modelljüket.
  • Még több szórakozás - A LEGO® 4+ építőkockák széles választéka megnyitja az utat a filmbálványok, kedvenc karakterek és hétköznapi hősök világába.
  • Minőségi garancia - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy egységesek és kompatibilisek, és lehetővé teszik a könnyű összeillesztést.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® darabokat a földre dobják, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: