Harry Potter™ LEGO® Aragog a Tiltott erdőben (76434)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 070 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Harry Potter™ LEGO® Aragog a Tiltott erdőben (76434 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kis varázslók, boszorkányok és muglik varázslatos kalandokat élhetnek át a Tiltott erdőben a LEGO® Harry Potter™ sorozat Aragog készletével (76434). A készlet varázslatos ajándék 7 éves és idősebb fiúknak, lányoknak és Harry Potter-rajongóknak. A készlet tartalmazza az eddigi legnagyobb és legélethűbb LEGO téglából készült Aragog figurát mozgatható lábakkal, agyarakkal és makadámokkal, valamint Harry Potter és Ron Weasley minifiguráit, egy-egy boldog és ijedt arccal, továbbá pálcákat és egy lámpást.

A Tiltott erdőből egy kis építhető jelenet, 2 bébipók figura és egy pókháló is található a még több varázslatos játéklehetőségért. A LEGO® Builder alkalmazással még szórakoztatóbb kreatív élményt nyújthatsz a gyerekeknek, ahol a modell digitális változatát 3D-ben nagyíthatják és forgathatják, nyomon követhetik a haladást és építkezés közben elmenthetik az építményeket.

Ez a gyűjthető készlet a LEGO Harry Potter készletek (külön megvásárolható) széles választékának része, amellyel a rajongók számos saját varázslatos történetet hozhatnak létre.

  • Aragog gyűjtőkészlet a varázslatos kalandokhoz - Ez a gyerekeknek szánt LEGO® Harry Potter™ ajándékkészlet tartalmazza Aragog, az óriáspók eddigi legnagyobb figuráját a Tiltott erdőben.
  • 2 LEGO® Harry Potter™ minifigura - Tartalmazza Harry Potter és Ron Weasley minifigurákat boldog és ijedt arckifejezéssel, 2 pálcát és egy lámpást.
  • Varázslény figura - Építsd meg Aragog lábait, agyarait és csápjait, és idézd fel a Harry Potter-történetek Tiltott erdőjének drámai jeleneteit!
  • LEGO® Harry Potter™ és a Tiltott erdő jelenet - Szítsd fel a gyerekek fantáziáját ezzel a kis Tiltott erdő modellel, amely építhető növényeket és pókhálót, valamint 2 pókbaba figurát tartalmaz.
  • A LEGO® Harry Potter™ ajándék gyerekeknek - Ez a póképző készlet a 7 éves és idősebb lányok, fiúk és minden Harry Potter-rajongó örömére szolgál majd.
  • Szórakoztató építés - Vezesd a gyerekeket a következő építési kalandjukon az intuitív LEGO® Builder alkalmazással. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Egy kiterjedt termékcsalád része - A LEGO® Harry Potter™ építőszettekkel minden fiatal varázsló, boszorkány és mugli eljátszhatja az emlékezetes jeleneteket, megalkothatja saját történeteit és gyönyörű modelleket építhet.
  • Építsd és mutasd meg - Ez a 195 darabos LEGO® készlet egy több mint 7 cm magas, 16 cm hosszú és 18 cm széles pókfigurát tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: