Harry Potter™ LEGO® Klofan (76427)

Nincs értékelés
Márka: Lego
19 370 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Harry Potter™ LEGO® Klofan (76427 ) a Legótól 9 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Idézd fel Harry Potter varázslatos kalandjait gyermekeiddel, és építsd meg a játékos Klofánt (76427), a népszerű hippogriff legnagyobb LEGO® téglából készült modelljét. A 9 éves és idősebb fiúknak, lányoknak és minden rajongónak szórakoztató ajándék, ez a készlet tartalmazza a varázslatos lény mozgatható LEGO figuráját, valamint Hagrid hátsó udvarának egy kis megépíthető részét 2 tökkel és egy madárfigurával a kreatív meséléshez és a megnyerő kiállításhoz.

Döntsd meg Klofan fejét, terjeszd ki a szárnyait, hogy repülni tudjon, és állítsd be a lábait járáshoz, üléshez vagy az ikonikus íjhoz. A LEGO Builder alkalmazással új szintre emelheted a gyerekek építési élményét.

Az alkalmazással 3D-ben zoomolhatod és forgathatod a modelleket, elmentheted az építéseket és nyomon követheted a haladást. Ez a LEGO Harry Potter sorozatból származó gyűjtögethető építő a kis varázsló, boszorkány vagy mugli számára egy szórakoztató kreatív tevékenységet biztosít, amelyet egyedül vagy a barátaival együtt élvezhet. A modellek kombinálhatók más LEGO Harry Potter készletekkel (külön megvásárolhatóak), így a végtelen játéklehetőségek világa nyílik meg előtted.

  • Játékos LEGO® Harry Potter™ Klofan kiállítási darab - Add gyermeked kezébe a népszerű hippogriff Klofan legnagyobb LEGO téglából készült figuráját, hogy emlékeztesse őket a Harry Potter világának történeteire.
  • Varázslatos lény figura - Tárd ki a szárnyait ennek a gyűjthető LEGO® Harry Potter™ modellnek, hogy repülni tudjon, vagy hajlítsd be a lábait, hogy járni, ülni vagy meghajolni tudjon.
  • Kreatív játék a gyerekeknek - Ez a Harry Potter ajándékkészlet a varázslatok és a varázslás világának rajongóit gazdagító építési élményt nyújt, és ismerős részletekkel büszkélkedhet, amelyek beindítják a gyerekek fantáziáját.
  • Játékos extrák - Tartalmaz egy kis építhető részt Hagrid kertjéből kőfallal, 2 építhető tököt és egy madárfigurát is
  • A LEGO® Harry Potter™ ajándék gyerekeknek - Ajándékozd ezt a szórakoztató, gyűjthető készletet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra kreatív fiúknak, lányoknak és Harry Potter-rajongóknak 9 éves kortól.
  • Szórakoztató építés - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányítsd a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Egy kiterjedt gyűjtemény része - A LEGO® Harry Potter™ építőkockák (külön megvásárolható) segítségével minden fiatal varázsló, boszorkány és mugli újrajátszhatja a híres jeleneteket, kitalálhatja saját történeteit és gyönyörű modelleket építhet.
  • Építsd, mutasd meg és játssz - A készlet 723 darabból áll, a Klofan modell több mint 18 cm magas.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: