Harry Potter™ LEGO® Ollivander és Madame Malkin boltja (76439)

Nincs értékelés
Márka: Lego
28 730 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (8 db)

A Harry Potter™ LEGO® Ollivander és Madame Malkin boltja (76439 ) a Legótól 8 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nyisd ki Ollivander boltját és Madame Malkin boltját (76439), és élvezd a varázslatos kalandokat ezzel a LEGO® Harry Potter™ Cross Street készlettel. Ez a varázslatos játék 8 éves és idősebb fiúknak, lányoknak és Harry Potter-rajongóknak készült, a Kereszt utca 2 híres üzletének kidolgozott LEGO téglamodelljeit tartalmazza, tele játékos kiegészítőkkel. Az Ollivander pálcabolt polcain egy kivehető Harry Potter pálcadobozt, pálcatartókat, egy létrát és összesen 26 pálcát találsz.

Madame Malkin Ruhák minden alkalomra boltjában minifigurákat, kalapokat és köpenyeket találsz. 6 gyűjthető LEGO minifigura - Harry Potter, Garrick Ollivander™, Madame Malkin, Padma Patil, egy varázslótanonc és egy boszorkány, valamint egy virágokkal teli árusító kocsi várja a kreatív játékot.

Ollivander boltja és Madame Malkin boltja összekapcsolható egymással vagy a LEGO Harry Potter Cross Street sorozat más modelljeivel (külön megvásárolható), hogy egy bájos bevásárlóutcát hozzanak létre a téglákból.

  • 2 Cross Street bolt - Ez a készlet szórakoztató ajándék a Harry Potter rajongóknak, és Ollivander boltjának és Madame Malkin boltjának részletes modelljét tartalmazza a varázslatos játékhoz.
  • Tartalmaz 6 gyűjthető LEGO® Harry Potter™ minifigurát - Harry Potter, Garrick Ollivander™, Madame Malkin, Padma Patil, egy varázslótanonc és egy boszorkány egy virágokkal teli árusító kocsival.
  • Ollivander pálcaboltja - Tartalmaz 2 kihajtható oldalfalat, építhető polcokat tele pálcadobozokkal, köztük egy kivehető Harry Potter pálcadobozt, létrát, 2 pálcatartót és 26 pálcát.
  • Ruhák minden alkalomra - Madame Malkin boltja tartalmaz egy területet, ahol a ruhák készülnek, 2 megépíthető próbababát és játékos kiegészítőket, köztük egy sor kalapot és köpenyt.
  • Szórakoztató ajándék Harry Potter-rajongóknak - Ez a készlet varázslatos születésnapi vagy karácsonyi ajándék lehet 8 éves és idősebb lányoknak, fiúknak és a boszorkányság és varázslás világának minden rajongójának.
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív útmutatókat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol az építők 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik a LEGO készleteket.
  • Építs utcát LEGO® téglából épített boltokkal - 2 boltot ebből a készletből össze lehet kötni egymással vagy más LEGO Harry Potter™ Cross Street készletek boltjaival (külön megvásárolható).
  • Építs és játssz - A készlet 744 LEGO® darabból áll, az Ollivander boltjának modellje több mint 19 cm magas, 12 cm széles és 11 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: