Harry Potter™ LEGO® Roxfort kastély: a nagyterem (76435)

Nincs értékelés
Márka: Lego
66 830 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Harry Potter™ LEGO® Roxfort kastély: a nagyterem (76435 ) a Lego-tól 10 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hívd meg a kis varázslót, boszorkányt vagy muglit, hogy találkozzon a diákokkal és tanárokkal a Nagyteremben ebben a látványos LEGO® Harry Potter™ (76435) Roxfort kastélyban, gyerekeknek. A varázslatos ajándék 10 éves és idősebb fiúknak, lányoknak és Harry Potter-rajongóknak, ez a kastélymodell a Nagyterem eddigi legnagyobb LEGO téglamodellje, tele hiteles részletekkel, köztük lebegő gyertyákkal és az ég illúziójával. Fedezd fel az udvart és a várbörtönt is egy titkos bejárattal és 3 kidolgozott szobával - egy fürdőszobával, egy folyosóval és a komor közös szobával, amely a könnyű hozzáférés érdekében kicsúsztatható.



Ez a gyűjthető készlet 11 figurát tartalmaz, köztük Harry Pottert, Hermione Grangert, Albus Dumbledore-t és egy hegyi trollt a kreatív játékhoz, valamint a 14 véletlenszerűen kiválasztott, gyűjthető Roxfort-portréból 5 darabot a kiállításhoz. Ez a készlet a LEGO Harry Potter moduláris készletcsalád része (külön megvásárolható), amelyekkel együtt a valaha épített legnagyobb Roxfort-kastélyt hozhatod létre téglából.

  • LEGO® Harry Potter™ Roxfort kastély gyűjtögethető készlet gyerekeknek - A Nagyterem legnagyobb és legjobban kidolgozott LEGO téglákból készült modellje, amely varázslatos ajándékot jelent a kis varázslóknak, boszorkányoknak és mugliknak.
  • 11 minifigura - Harry Potter™, Ron Weasley™, Hermione Granger, Albus Dumbledore, Quirrell professzor, Leanna, Daphne Greengrass, Terry Boot, Vector professzor, a kövér szerzetes és a hegyi troll.
  • Fantáziadús játék - Építs egy nagytermet, egy udvart, egy börtönt a sziklafalban lévő titkos bejárattal, és 3 szobát (fürdőszoba, folyosó és a Homályszoba), amelyek a könnyebb játék érdekében kicsúsztathatóak
  • 5 db 14-ből 5 gyűjthető Roxfort portré - Ez a Harry Potter világa készlet a 14 véletlenszerűen kiválasztott Roxfort portréból 5-öt tartalmaz, amelyek a folyosón vagy a Mrzimor közös szobában állíthatók ki.
  • Harry Potter tematikus ajándéktipp gyerekeknek - Ez a varázslatos készlet szórakoztató ajándék fiúknak, lányoknak és a Harry Potter-történetek minden rajongójának 10 éves kortól felfelé.
  • Intuitív építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti a kis építőket a kreatív kalandon, eszközöket biztosítva a 3D modellek nagyításához és forgatásához, a készletek mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • LEGO® Harry Potter™ gyűjtői építő készlet - Ez a Nagy Csarnok építő készlet a zászlóshajó modellje a moduláris építő készletek sorozatának (külön megvásárolható), amelyekkel a valaha LEGO téglákból készült legnagyobb Roxfort kastélyt hozhatod létre.
  • Építs, játssz és állíts ki - Az 1732 darabos LEGO® Harry Potter™ kastélymodell több mint 40 cm magas, 44 cm széles és 21 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: