Harry Potter™ LEGO® Roxfort kastély: bájitaltan óra (76431)

Nincs értékelés
Márka: Lego
12 820 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Harry Potter™ LEGO® Roxfort kastély: bájitalok órája (76431 ) 8 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Írd be a kis boszorkányt, varázslót vagy muglit a bájitaltan órára a Roxfort kastélyban ezzel a LEGO® Harry Potter™ gyűjtőkészlettel (76431) 8 éves kortól. A készlet egy megépíthető tantermet tartalmaz Harry Potter világából, amely kinyitható, így könnyen bejárható. Fedezd fel a számos autentikus részletet - egy krétatáblát a bájital-készítési eljárásokkal, üvegeket a bájital-összetevőket ábrázoló darabokkal, amelyeket az üstben kell összekeverni, és egyéb felszereléseket, amelyek kreatív játékra inspirálják a kis építőket.


A 14 gyűjthető Roxfort-portréból 2 darab, valamint Severus Snape professzor és a diákok, Hermione Granger, Pansy Parkinson és Seamus Finnigan LEGO minifigurája is megtalálható, hogy a gyerekek felidézhessék a Harry Potter-filmek történeteit. Ez a varázslatos építőkészlet remek módja annak, hogy a gyerekek és az új Harry Potter-rajongók megismerkedjenek a mágia és a varázslat világával a LEGO-téglák segítségével.

Ez a készlet része a moduláris LEGO Harry Potter készletek sorozatának (külön megvásárolható), amelyek kombinálva a valaha LEGO téglákból készült legnagyobb Roxfort kastélyt alkotják.

  • Egy varázskészlet gyerekeknek - Idézd fel Severus Snape professzor varázslatos óráit a téglák tantermében a LEGO® Harry Potter™ Roxfort kastély: Bájitaltan órája LEGO® Harry Potter™ Roxfort kastély: Bájitaltan óra
  • 4 LEGO® Harry Potter™ figura - Severus Snape™, Hermione Granger, Pansy Parkinson és Seamus Finnigan
  • Hiteles Harry Potter™ tanterem - A tanterem kinyitható, így könnyen bejuthatsz a belsejébe, és számos tartozékot tartalmaz. Nézd meg a táblát és a hozzávalókat tartalmazó üvegeket, és keverj bájitalokat az üstben.
  • 2 a 14 gyűjthető Roxfort-portréból - Ez a LEGO® Harry Potter™ bájitaltanórák készlet a 14 véletlenszerűen kiválasztott Roxfort-portréból 2 darabot tartalmaz, amelyeket ki lehet állítani az osztályteremben.
  • Varázslatos ajándéktipp gyerekeknek - Ez a készlet varázslatos LEGO® Harry Potter™ ajándék születésnapra vagy más alkalmakra kreatív fiúknak, lányoknak és a boszorkányság és varázslás világának rajongóinak 8 éves kortól.
  • Építési segítő - A LEGO® Builder alkalmazás interaktív eszközöket ad a kis építőknek a 3D modellek nagyításához és forgatásához, a LEGO® Harry Potter™ készletek mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • LEGO® Harry Potter™ gyűjtögethető építőkészlet - Ez az építőkészlet a moduláris építőkészletek sorozatának része (külön megvásárolható), amelyekkel a LEGO téglákból valaha készült legnagyobb Roxfort kastélyt hozhatod létre.
  • Építsd meg, nyisd ki és játssz - A készlet 397 darabból áll, a Roxfort kastély tanterme pedig kinyitás előtt több mint 8 cm magas, 13 cm széles és 9 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: