Marvel Super Heroes™ LEGO® Zöld kobold építhető figura (76284)

Nincs értékelés
Márka: Lego
11 690 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Marvel Super Heroes™ LEGO® Green Goblin építhető figura (76284 ) a Legótól 8 éves kortól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nyisd meg a gyerekek számára a Marvel filmes kalandok kapuját a LEGO® Marvel (76284) Építhető figurával: Zöld Manó, a tökéletes Pókember gonosztevő modell 8 éves kortól.

Ez a gyűjthető Marvel gonosztevő modell szórakoztató ajándék a kis szuperhősöknek, hogy élvezzék az építést, a játékot és a bemutatót. A figura mozgatható ízületekkel rendelkezik a vállakon, a karokon, a csípőn és a lábakon, így a gyerekek fantasztikus akciópózokat vehetnek fel és izgalmas küldetésekre indulhatnak vele. A kidolgozott Zöld kobold 2 tökbombával és a híres siklóernyővel rendelkezik. A bombák a figura kezében vagy a sikló hátuljában lévő tárolórekeszben helyezhetők el. A játék tökéletes önálló szerepjátékhoz. A még több digitális szórakozásért az építők 3D-ben zoomolhatják és forgathatják az építőelemeket, és nyomon követhetik a fejlődésüket az intuitív LEGO Builder alkalmazásban.

  • A LEGO® Marvel Buildable Green Goblin szupergonosz modell 8 éves kortól elrepíti a gyerekeket a Marvel akciódús világába.
  • Mozgatható figura - A figura mozgatható váll-, kar-, csípő- és lábízületekkel rendelkezik, így a gyerekek fantasztikus akciópózokat vehetnek fel a Zöld Manóval, és végtelenül izgalmas kalandokba keveredhetnek.
  • Hiteles kiegészítők - Csatlakoztasd a Zöld Goblint a siklójához, és adj a kezébe 2 tökbombát, amelyek a sikló hátulján található tárolórekeszbe is beférnek.
  • Rengeteg játéklehetőség - Ezzel a gyűjthető Marvel-gonosz figurával a kis szuperhősök élvezhetik az építést, a játékot és a bemutatót.
  • Ajándék a Marvel filmek szerelmeseinek - Ajándékozd ezt az építhető szuper gonosz játékfigurát a Pókember szuperhősök rajongóinak
  • 3D építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoom és forgatás funkciókkal, amelyekkel 3D-ben nagyíthatják és forgathatják a modelleket, valamint lehetőségük van az építőkockák mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • Még több szuperhősös móka - A LEGO® Marvel termékcsalád további gyűjthető, építhető figurákat kínál (külön megvásárolható).
  • Játékos szórakozás útközben - A Zöld Goblin figura 471 darabból áll, és több mint 24 hüvelyk magas, így elég nagy az akciójelenetekhez, és elég kompakt ahhoz, hogy a gyerekek bárhová magukkal vihessék.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év
Licenc: Marvel

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: