Minecraft™ LEGO® Farkas erőd (21261)

Nincs értékelés
Márka: Lego
10 760 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (9 db)

A LEGO® Wolf Fortress (21261) egy Minecraft™ építőkészlet, amely 8 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Az akció, a kalandkészletek, az erődmodellek és a Minecraft® figurák kis rajongói imádni fogják a LEGO® Minecraft (21261) Farkas erődöt.

A videojáték által inspirált, 8 éves kor felettieknek készült, magával ragadó játék a kreatív építkezés, a felfedezés és a harci akciók világába repíti az építőket. A gyerekek egy farkasszelídítő bázist építenek, a bejárat felett egy nagy farkasfejjel. Ezután szórakozva változtatják a farkas arckifejezését barátságosról dühösre. Odabent találsz egy alkotóasztalt, egy kohót, egy üllőt és - a LEGO Minecraft építésben most először - egy kovácsasztalt. A készletládában találsz egy nem-herit ingot, amiből a gyerekek kardot, édes bogyókat és csontokat készíthetnek, hogy megszelídítsék a vad farkast. Odakint egy erdőrészlet található fával, sziklával, gombával és bogyóbokorral. Az erdőben 2 Minecraft csontváz figura bolyong - az egyik egy elvarázsolt íjjal, a másik pedig íjjal, nyíllal és gyémántsisakkal. Az építők még több digitális szórakozást találnak az intuitív LEGO Builder alkalmazásban.

  • LEGO® Minecraft® Adventure Builder for Kids - A 8 éves és idősebb fiatal Minecraft-rajongók imádni fogják felfedezni ezt a kreatív akciómodellt a farkaserőddel és az erdővel.
  • Kreatív játékkészlet várral - Tartalmaz egy alkotóasztalt, kohót, üllőt és kovácsasztalt, valamint egy LEGO® Minecraft® Farkasszelídítő figurát, 2 csontvázat és 2 farkast is.
  • Akciójáték és erdőmodell - A gyerekek rengeteg kalandba keverednek ezzel a készlettel, és megszelídíthetnek egy vad farkast, kivédhetik a csontvázak támadását, és rengeteg felszerelést használhatnak tárgyak készítéséhez
  • Egy farkas a Minecraft® világából - A farkasszelídítő bázis bejáratát egy nagy, megépíthető farkasfej díszíti, amelynek arckifejezése könnyen változhat barátságosból dühösbe.
  • Videójáték ihlette LEGO® építőszett - Ez a gyerekeknek szánt akció-kaland építőszett nagyszerű ajándék születésnapra vagy bármilyen alkalomra a Minecraft® játékosok számára
  • 3D építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoomolási és forgatási funkciókkal, amelyekkel a modellek 3D-ben nagyíthatók és forgathatók, valamint lehetőségük van a készletek mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • Minecraft® a való világban - A LEGO® Minecraft téglák segítségével a gyerekek új és kreatív módon élhetik át a játékot, és ismerős csőcseléket, helyszíneket és tárgyakat építhetnek LEGO téglákból.
  • 312 darabos Erdei erőd - A Farkas erőd modell több mint 11 cm magas, 16 cm széles és 12 cm mély.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: