Minions™ LEGO® Gru és a téglamimesek (75582)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 900 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (1 db)

LEGO® Gru and the Minions™ téglák (75582 ), 9 éves kortól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Örvendeztesd meg a kis játékrajongót a LEGO® Me Bad Guy 4 (75582) Gru és a Mimónok téglakészlettel.

Ez a 9 éves és annál idősebb gyerekeknek szánt kreatív építő készlet egy megépíthető Gru figurát tartalmaz, amelyet mimózák vesznek körül, és tökéletes játék- és kiállítási ajándék lesz a gyerekeknek és a Me Too filmek rajongóinak. A nagy Gru figura mozgatható karokkal, kezekkel és ujjakkal rendelkezik, amelyeket a gyerekek kedvenc pózaikba helyezhetnek. A játékban 5 törvényen kívüli figura is szerepel: Jerry rumbalabdával és gyümölcskalappal, Dave titkosügynök propellerrel a fején és walkie-talkie-val, Beedoo, a törvényen kívüli megafonnal, Mel ukulelén játszik, Kevin pedig fingot fújó pisztollyal. A pantomimesek egy forgó emelvényen helyezkednek el. Amikor a gyerekek megfordítják az ülő mimónt, a többiek táncolni kezdenek a mosolygó főnökük körül! Mindegyik mimó mozgathatja a karjait és tarthat kiegészítőket. A figurák feje mozgatható, és a szemek felcserélhetők, hogy különböző arckifejezéseket tudjanak létrehozni. A gyerekek levehetik a 4 mimikát az alapról, és más játéklehetőségeket fedezhetnek fel.

  • A Gru és a táncoló mimónok - LEGO® I'm a Villain 4 Gru és a mimónok téglakészlet egy megépíthető kiállítási játék 9 éves és idősebb gyerekek számára, akik szeretik a mimón filmeket.
  • Filmfigurás játékok - A gyerekek egy Gru figurát építenek csuklós karokkal, kezekkel és ujjakkal, valamint 5 mimónt egyedi kiegészítőkkel, mozgó fejjel és állítható szemekkel.
  • Játékhoz és kiállításhoz - A gyerekek Gru-t kedvenc pózaikba állítják, majd megfordítják Mel az ülő mimikát, hogy a többiek táncoljanak a főnökük körül
  • Mimóni játékok gyerekeknek - A készlet autentikus tartozékokat tartalmaz, többek között rumlabdát, gyümölcskalapot, fejpropellert, rádiót, megafont, ukulelét és fingófúvó pisztolyt
  • Ajándéktipp a CGI rajongóknak - Ez a mókás gyerekeknek szánt készlet kreatív születésnapi ajándék a CGI, a filmes játékok és az Illumination I'm a Villain című film rajongóinak.
  • 3D építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoom és forgatás funkciókkal, amelyekkel a modelleket 3D-ben nagyíthatják és forgathatják, valamint lehetőségük van a készletek mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • Még több mimikai játék a gyerekeknek - Nézd meg a LEGO® I'm a Villain 4 sorozat többi készletét (külön megvásárolható), amelyeket a gyerekek összegyűjthetnek, kombinálhatnak és testre szabhatnak, hogy még több mimikai szórakozást nyújtsanak.
  • Szórakoztató játék és kiállítás - A készlet 839 darabból áll, és több mint 28 cm magas, 23 cm széles és 16 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: