Minions™ LEGO® Mimons és a banánautó (75580)

Nincs értékelés
Márka: Lego
7 800 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (10 db)

A Minions™ LEGO® Mimons és a Banán autó (75580 ) 6 éves kortól használható a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Örvendeztesd meg a Mimons rajongót a LEGO® Me Villain 4 (75580) Mimons és a Banán autóval. Ez a fantáziadús gyerekjáték 4 mimikát, egy kisautót és kiegészítőket tartalmaz.

Ez az építőszett szórakoztató ajándék 6 éves kortól és az Illumination Me Too 4 rajongói számára. LEGO építőszettet keresel mimónokkal, autóval vagy egy szórakoztató ajándékot? A Mimónok és banánautó készlet vezetőüléssel és kivehető motorral a te választásod! Tartalmaz 4 mimónt és számos tartozékot. A Mega mimóni Dave egyik kezével emeli a motort, a másikban pedig egy súlyzót tart. Mel egy banánt fest, a Gonosztevőellenes Liga titkos ügynöke, Tim, a mimóza pedig propellerrel a fején és távirányítóval a kezében repül. A földön a munkaállomása áll, különleges eszközökkel, köztük egy röntgenszemüveggel. Ron, a törvényen kívüli szerelő, pelenkázó szolgálatban van. Nála van minden szükséges felszerelés, beleértve egy fegyvert, amely használt pelenkákat lő ki. Az építők a szórakoztató LEGO Builder alkalmazásban nagyíthatják és forgathatják a készleteket.

  • A Mimons játék gyerekeknek - Ajándékozz az Illumination I'm a Villain 4 című film rajongóinak egy Mimons és Banánautó készletet 6 éves kortól.
  • A film Mimons játék - Tartalmaz egy kivehető motorral ellátott banános játékautót gyerekeknek, Mel a Mimons, Ron a szerelő, Tim a Gonosztevőellenes Liga titkos ügynöke, Dave a mega Mimons és egy sor kiegészítőt.
  • Kreatív Mimic építő készlet - Ez a készlet rengeteg játéklehetőséget kínál egy kis járművel, 4 különböző mimic figurával és rengeteg szerszámmal és kütyüvel.
  • Szórakoztató kiegészítők - Dave súlyzója, röntgenszemüvege és propelleres sapkája a Gonosztevőellenes Liga titkosügynök Timről, egy használt pelenkákat kilövő fegyver a szerelő Rontól, egy banán és egy LEGO® banánfestmény
  • Mnemonic ajándéktipp - Ez a szórakoztató gyerekjáték remek ajándék minden Mnemonic-rajongónak és azoknak a gyerekeknek, akik látták az Illumination Studio Gonosz vagyok című filmjeinek bármelyikét.
  • 3D építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoomolási és forgatási funkciókkal, amelyekkel 3D-ben nagyíthatják és forgathatják a modelleket, valamint lehetőségük van a készletek mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • Még több, a filmek mimikáján alapuló játék - Nézd meg a többi LEGO® Én vagyok a gazember 4 sorozatot (külön megvásárolható), amelyeket a gyerekek összegyűjthetnek, kombinálhatnak és testre szabhatnak, hogy még több szórakozást nyújtsanak a mimikákhoz.
  • Hordozható játék, amit a mimókákkal együtt vihetsz magaddal - A 136 darabos készlet egy banánautó modellt tartalmaz, amely több mint 6 cm magas, 13 cm hosszú és 4 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: