Star Wars™ LEGO® Droideka™ (75381)

Nincs értékelés
Márka: Lego
24 840 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Star Wars™ LEGO® Droideka™ (75381)18 éves kortól a Lego által.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ünnepeld aStarWars: A rejtett fenyegetés és a LEGO®StarWars™25. évfordulóját a LEGO (75381) Droideka gyűjtőfigurával. A pusztító droid LEGO modellje ebben a játékos készletben a felnőtt rajongóknak aStarWars: A rejtett fenyegetésből a Naboo bolygó inváziós jeleneteit és aStarWars: A klónok háborúja fantasztikus kalandjait juttatja eszébe. A valósághű részletek közé tartoznak a droid karjai, amelyek tüzelés közben előre-hátra mozgathatók, valamint a felcsatolható lábak, amelyek a droidot ikonikus kerek formájává alakítják.

Egy információs tábla, egy LEGOStarWars 25th Anniversary tégla és egy kis LEGO Droideka figura számára kialakított hely, amely a csomagban található, teszi teljessé ezt a lenyűgöző kreatív modellt.

Ez az építhető modell a LEGOStarWars építőkészlet-kollekció része (külön megvásárolható) a felnőttek számára, akik szeretnének egy kis kikapcsolódást. A LEGO Builder alkalmazás részletes utasításokat és eszközöket biztosít a modellek nagyításához és forgatásához.

  • LEGO® Droid Droid Builder - Készíts szórakoztató bemutatót ezzel aStarWars: A rejtett fenyegetés és aStarWars: A klónok háborúja című filmekből ismert pusztító droid Droid gyűjtögethető modelljével.
  • Fantasztikus LEGO®StarWars™kalandkészlet játékos részletekkel - Mozgasd a Droideka karjait előre-hátra, mintha lőne, és csatlakoztasd a droidhoz a lábait, hogy kerek formájúvá alakítsd át azt.
  • Droideka LEGO® droid figura - A fő rombolható droidmodell ebben az építményben egy kis LEGO Droideka droid figurát tartalmaz.
  • 25. évforduló ünneplése - Ez az egyedi készlet egy kis LEGO® Droid droid figurát, egy Droideka információs táblát és egy LEGO 25. évfordulósStarWars™téglát tartalmaz.
  • LEGO®StarWars™felnőtt ajándék - Kényeztesd magad, vagy ajándékozd ezt a prémium készletet egy másik felnőttStarWars rajongónak vagy lelkes LEGOStarWars gyűjtőnek.
  • 3D építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazással építkezés közben 3D-ben zoomolhatod és forgathatod a modell digitális változatát, nyomon követheted a haladást, elmentheted az építéseket és még sok minden mást is.
  • LEGO®StarWars™építők felnőtteknek - Ezeket a LEGOStarWars készleteket egy messzi-messzi galaxisból olyan rajongóknak tervezték, mint te, akik szeretnek kikapcsolódni a szórakoztató, kreatív tevékenységek során.
  • Építsd, mutasd meg és játssz - A LEGO® Droid Droid figura 583 darabból áll, és több mint 21 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: