Star Wars™ LEGO® Paz Vizsla és Moff Gideon csatája (75386)

Nincs értékelés
Márka: Lego
12 870 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (7 db)

LEGO® Star Wars™ Csata Paz Vizsla és Moff Gideon (75386 ), 7 éves kortól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Építs izgalmas jeleneteket a Star Wars: The Mandalorian 3. évadából 7 éves és idősebb fiúknak, lányoknak és rajongóknak a LEGO® Star Wars™ (75386) Paz Vizsla és Moff Gideon csatájával. Ez a LEGO tégla készlet fantasztikus fantasy ajándék gyerekeknek, és tartalmaz egy mandalori bázist egy páncélozott ajtóval, amelynek kioldója aktiválódik, ha becsapod, vezérlőpaneleket és egy forgó kilövő tornyot.

A LEGO Star Wars: The Mandalorian 4 gyűjthető LEGO Star Wars: The Mandalorian minifigurát is tartalmaz, hogy eljátszhassák a Paz Vizsla és Moff Gideon (Dark Trooper páncélban), valamint a birodalmi pretoriánus gárda közötti párbajt, továbbá olyan kiegészítőket, mint Moff Gideon jetpackje és egy tárolódoboz termikus detonátorral a kreatív játékhoz. A LEGO Builder alkalmazással még szórakoztatóbb építési kalandot adhatsz a gyerekeknek.

Ebben a 3D-s modellek digitális változatának zoomolására és forgatására, az építkezések mentésére és a haladás nyomon követésére van lehetőségük. A Mandalori bázis összekapcsolható a Mandalore Battle Pack (75373) sziklájával/barlangjával (külön megvásárolható), így még több játéklehetőséget kínál.

  • LEGO®StarWars: The Mandalorian for Kids - Éld át újra a StarWars: The Mandalorian 3. évadának izgalmas csatáját Paz Vizsla és Moff Gideon párbajával.
  • 4 LEGO®StarWars: The Mandalorian gyűjthető minifigura - Paz Vizsla, Moff Gideon és 2 birodalmi pretoriánus gárdista.
  • StarWars™ for Kids - A Mandalorian bázis ebben a készletben egy erősen páncélozott ajtóval rendelkezik, amelynek kioldója aktiválódik, ha becsapják, vezérlőpanelekkel, valamint egy forgó kilövő toronnyal.
  • Játékos extrák - Paz Vizsla számára egy nehéz kockaköves blaster, Moff Gideon számára egy jetpack, a pretoriánus gárda számára fegyverek, valamint egy tárolódoboz termikus detonátorral.
  • A StarWars: The Mandalorian által inspirált fantáziaajándék 7 éves kortól - Ajándékozd ezt a LEGO® készletet születésnapra vagy karácsonyra a StarWars: The Mandalorian kreatív fiúknak, lányoknak és fiatal rajongóknak.
  • Praktikus segítő - Az építési utasításokat tartalmazó LEGO® Builder alkalmazással a gyerekek munka közben nagyíthatják, forgathatják és megjeleníthetik a modell digitális változatát, és elmenthetik az építés előrehaladását.
  • Építés és összekapcsolás - A LEGO®StarWars: The Mandalorian sorozat e gyűjtőkészletének mandalori bázisa összekapcsolható a Mandalore Ambush Battle Pack (75373) készlet (külön megvásárolható) építhető sziklájával/barlangjával.
  • Építsd, játssz és mutasd meg a Star Wars™ készleteket - A készlet 289 darabból áll, és a Mandalorián bázis több mint 12 cm magas, 20 cm széles és 8 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: