Star Wars™ LEGO® robotikus rohamosztagos öltöny (75370)

Nincs értékelés
Márka: Lego
5 070 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (5 db)

A Star Wars™ LEGO® robotikus rohamosztagos öltöny (75370 ) 6 éves kortól használható a Legótól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Vezesd be a gyerekeket a LEGO® Star Wars™ téglák izgalmas világába ezzel a játékra és kiállításra alkalmas robotrohamosztagos ruhával (75370). A pózolható robotruha egy nyitható pilótafülkével rendelkezik a LEGO rohamosztagos minifigura számára, egy markolattal a fegyvere számára, és olyan kezekkel, amelyek meg tudják fogni a nagy kilövő fegyvert.

LEGO Builder
Ez a LEGO Star Wars robotruha remek ajándék 6 éves és idősebb gyerekeknek, és úgy tervezték, hogy könnyen összeszerelhető legyen, hogy gyorsan beinduljon az akciódús játék. Fokozd az építők kreatív élményét a LEGO Builder alkalmazással, amely intuitív építési utasításokkal, 3D zoom és forgatás modelleszközökkel, valamint az építés előrehaladásának nyomon követésével és az építkezések mentésével rendelkezik.

LEGO Star Wars gyűjtőkészlet
Ez a robotruha készlet a LEGO Star Wars robotruha sorozat része, amelyhez tartozik még a 75368 Darth Vader robotruha és a 75369 Boba Fett robotruha (külön megvásárolható).

  • Gyorsan összerakható játék Stormtrooper robotruha (75370) - Vezesd be a gyerekeket a LEGO® Star Wars™ világába ezzel a könnyen összerakható, játékra és kiállításra alkalmas robotruhával.
  • LEGO® Stormtrooper minifigura - A Stormtrooper egy blasterrel van felszerelve az akciódús játékhoz.
  • Pozicionálható robotruha - Ez az építhető játék mozgatható karokkal, kezekkel, lábakkal és lábakkal, a minifigura számára nyitható pilótafülkével, nagyméretű kilövő fegyvertartóval és a LEGO® Stormtrooper minifigura fegyvertartójával rendelkezik.
  • A gyűjthető LEGO® Star Wars™ Robotruha sorozat része - Ez a robotruha kombinálható a 75368 Darth Vader robotruhával és a 75369 Boba Fett robotruhával (külön megvásárolható) további játéklehetőségekért.
  • Ajándék 6 éves kortól - Ajándékozd ezt a 138 darabos LEGO® Star Wars™ robotruhát meglepetésként, születésnapi vagy karácsonyi ajándékként.
  • Akciódús játékra és kiállításra tervezve - Ez az építhető robotruha több mint 12 hüvelyk magas, és két játék között kiállítható.
  • Az építés új módja - A LEGO® Builder alkalmazás tartalmaz útmutatókat, olyan eszközöket, amelyekkel a gyerekek nagyíthatják és forgathatják a modell 3D-s digitális változatát, miközben dolgoznak rajta, és még sok minden mást is.
  • Építők minden korosztály számára - A LEGO® Star Wars™ Építők lehetővé teszik a Star Wars-saga gyerekeknek és felnőtt rajongóinak, hogy eljátsszák saját kreatív történeteiket, vagy modelleket építsenek a téglákból.
  • Kiváló minőség - A LEGO® téglák megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, így lehetővé teszik a következetes és biztonságos összeillesztést.
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat a földre dobják, összetörik, elforgatják, felmelegítik és gondosan elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: