Star Wars™ LEGO® Szökés a BARC pókon (75378)

Nincs értékelés
Márka: Lego
12 100 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (5 db)

A Star Wars™ LEGO® Szökés a BARC pókon (75378) a Lego-tól 8 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Idézd fel aStarWars: The Mandalorian 3. évadának BARC menekülési jelenetét ezzel az egyedi LEGO®StarWars™(75378) játékkal.Ez a modell nagyszerű ajándék a 8 éves és idősebbStarWars-rajongóknak, gyerekeknek és gyűjtőknek, és egy LEGO-téglákból készült, oldalkocsis speeder bike-ot tartalmaz. A speeder tartalmaz egy pilótafülkét a minifigura számára és 2 kidobószerkezetet, a levehető oldalkocsit pedig a Grogua légpárnás babakocsihoz lehet csatlakoztatni. A készlet tartalmaz egy kis tájképmodellt és 3 LEGO minifigurát is: egy Kelleran Beq kék és zöld fénykarddal és 2 klónkatonát az 501. Légióból blasterrel, valamint egy LEGO Groguo figurát (a rajongók néha Kis Yoda néven emlegetik), amellyel akciódús kreatív játékot játszhatsz.

Ez a fantáziadús készlet részletes használati utasítással érkezik. A gyerekek letölthetik a LEGO Builder alkalmazást is, amely a modellek zoomolására és forgatására szolgáló eszközökkel még jobb építési élményt nyújt.

  • LEGO®StarWars™BARC Spyder oldalkocsival - AStarWars: A mandaloriak rajongói ezzel a készlettel felidézhetik a 3. évadból a Menekülés a BARC Spyderen jelenetet.
  • 3 LEGO®StarWars™és Grogu minifigura - Kelleran Beq kék és zöld fénykarddal, 2 klónkatona az 501. légióból blasterrel, és egy LEGO Grogu figura.
  • AStarWars™BARC szárny kidolgozott modellje - Tartalmaz egy pilótafülkét a minifigurának, 2 blastert és egy levehető oldalkocsit, amelyben Grogu légpárnás kocsija is elfér.
  • Végtelen fantázia kalandok - Tartalmazza aStarWars: The Mandalorian 3. évadából a Jedi templom díszletének kis méretarányú modelljét a kreatív játék inspirálására.
  • Ajándékötlet 8 éves kortól - A LEGO®StarWars™with BARC Spidey készlet szórakoztató ajándék gyerekeknek, gyűjtőknek és rajongóknak egyarántStarWars: The Mandalorian
  • Intuitív utasítások - Az építési utasításokat tartalmazó LEGO® Builder alkalmazással a gyerekek munka közben nagyíthatják, forgathatják és megjeleníthetik a modelljük digitális változatát.
  • GyűjthetőStarWars™készletek minden korosztály számára - A LEGO®StarWars készletekkel a gyerekek és a felnőtt rajongók felidézhetik a híres jeleneteket, kitalálhatják saját történeteiket, és megépíthetik az építhető modelleket.
  • Építs és játssz - Ez a BARC Spyder oldalkocsisStarWars™modell 221 LEGO® darabból áll, és több mint 4 cm magas, 19 cm hosszú és 9 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: