Animal Crossing™ LEGO® Nook's Cranny és Rosie háza (77050)

Nincs értékelés
Márka: Lego
24 510 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Az Animal Crossing™ LEGO® Nook's Cranny és Rosie háza (77050 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Ajándékozd meg gyermekeidnek a Nook's Crannyt és Rosie házát (77050) az Animal Crossing™ világából. A 7 éves és idősebb kis építők a videojátékokból jól ismert jeleneteket építhetnek, és teljesen új történeteket találhatnak ki Tom Nook és Rosie minifigurák számára.

Ez a készlet remek ajándék az Animal Crossing játékok rajongóinak. Rengeteg ismerős elemet találsz, és felfedezheted a boltot, ahol Tom Nook, a mosómedve olyan tárgyakat árul, mint egy egyedi receptkártya, virágmagok, halcsalik és szerszámok, Bells érmékért cserébe. A gyerekek ezután Tom Nookkal együtt ellátogatnak Rosie, a macska otthonába, amely tele van híres tárgyakkal.

A kis építők moduláris építőszőnyegeket és kiegészítőket rendeznek át, hogy a házakat képzeletük szerint alakítsák ki. Ez a testre szabható építőkészlet végtelen átalakítási lehetőséget kínál, és a gyerekek egyedül vagy a szülőkkel és a barátokkal együtt építkezve pihenhetnek.

  • A Nook kifinomult Cranny és Rosie háza - Animal Crossing™ World építőkészlet garantáltan elnyeri a 7 éves és idősebb rajongók tetszését, akik a saját ízlésükhöz igazítják majd a készletet.
  • Testre szabható játék gyerekeknek - Tartalmazza Rosie és Tom Nook minifigurákat, 2 ismerős épületet az Animal Crossing™ világából, rengeteg kiegészítőt és cserélhető építőbetéteket.
  • Építhető játék az Animal Crossing™ világából - Látogass el Nook Cranny boltjába, hogy szerszámokat vásárolj vagy kölcsönkérj Bells érméket. Ezután térj be Rosie-hoz süteményért, dobj be egy levelet a postaládába, és segíts neki átrendezni a bútorokat
  • Inspiráló extrák - A készlet számos híres elemet tartalmaz, például kártyákat a saját receptjeiddel, egy hirdetőtáblát, muffint, halcsalit és egy fát, amelynek belsejében meglepetés van, akárcsak a játékban.
  • Ajándék az Animal Crossing™ világából - Ez a készlet nagyszerű születésnapi vagy különleges alkalmi ajándék a videojáték-franchise és a korlátlan játék rajongóinak.
  • Animal Crossing™ sorozat építőszett digitális építési útmutatóval - A LEGO® Builder alkalmazás tartalmazza a készlethez mellékelt építési útmutató digitális változatát.
  • Kreatív játék a kis építők kezében - A moduláris építőbetétekkel és a rengeteg kiegészítővel a gyerekek dönthetik el, hogyan nézzen ki a személyre szabható LEGO® Animal Crossing™ kiállítási készletük.
  • Egy nagy adag szórakozás a kis építőknek - A készlet 535 darabból áll, és alapkiépítésben több mint 15 cm magas, 39 cm széles és 14 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: