Barátok LEGO® adventi naptár LEGO® Friends 2023 (41758)

Nincs értékelés
Márka: Lego
8 610 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A LEGO® Friends LEGO® Friends 2023 (41758) adventi naptár 6 éves kortól a Lego-tól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Tedd egy kicsit élvezetesebbé a karácsonyi várakozást a LEGO® Friends sorozat 6 éves és idősebb rajongói számára a 2023-as LEGO® Friends adventi naptárral (41758). Minden egyes ajtó mögött egy-egy mini, mikro vagy mini modellt találsz, hogy egy kis varázslatot adj a karácsonyi várakozásnak.

Kreatív ajándék az állatbarátoknak
Ez az adventi naptár a Heartlake háziállatait ünnepli. A gyerekek imádni fogják felfedezni a különböző háziállatokat, mini modelleket és kiegészítőket, amelyek együtt alkotják meg a kisállat játszótéri kiállítást. A háziállatok játszhatnak a játszótéren vagy utazhatnak a karácsonyi autóval. A gyerekek szabadjára engedhetik kreativitásukat, és segíthetnek Leónak és Ősznek feldíszíteni a karácsonyfát.

Ünnepeld a karácsonyt egy személyre szabható modellel
A naptár tartalmaz egy játszószőnyeget és különböző modulokat, amelyek összeilleszthetők és mozgathatók, hogy játszóteret hozzanak létre az összes háziállatnak. A gyerekek megtalálhatják a karácsonyi dobozt, és színes pöttyökkel díszíthetik és személyre szabhatják a karácsonyfát.

  • Adventi naptár tele kisállat-tevékenységekkel - Számold vissza a napokat karácsonyig a LEGO® Friends adventi naptárral (41758), ahol figurák, tevékenységek és kiegészítők várnak rád
  • Építsd meg a karácsonyi kisállat játszóteret - A gyerekek élvezettel nyitogatják az ajtókat, és egyenként építik meg a kisállat játszóteret.
  • A karácsonyi hangulatért - 10 LEGO® Friends figurát és szórakoztató karácsonyi tevékenységeket tartalmaz
  • Órákig tartó mókás történetek - Az adventi naptár témájú kisállat játszótér 24 mini modellje lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy különféle kalandokat éljenek át a háziállataikkal.
  • Adventi ajándék - Ez a kreatív adventi naptár szórakoztató tevékenység decemberben és azon túl is, és 6 éves kortól kezdődően gyerekeknek készült.
  • Méretek - A LEGO® Friends adventi naptár 25 cm magas, 37 cm széles és 6 cm mély
  • Egy új generáció a Heartlake-ben - 2023 januárjában a LEGO® Friends világa új karakterekkel és új helyszínekkel bővül, hogy még több inspirációt nyújtson a fantáziadús kalandokhoz.
  • Minőségi garancia - A LEGO® Friends ajándékok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy egységesek és kompatibilisek, és könnyen fel- és leválaszthatók.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® darabokat földre dobják, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy biztosítsák, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: