Barátok LEGO® csillagleső lakókocsi (42603)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 370 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Friends LEGO® Csillagleső lakókocsi (42603 ) 7 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Friends Adventure Set (42603) Csillagleső lakókocsival a 7 éves és idősebb gyerekek felfedezőútra indulnak. A készlet tartalmaz egy megépíthető teleszkópot, 4x4-es járművet lakókocsival és önösszecsukható sátorral, 2 mini serpenyőt, egy kutyafigurát és egy sündisznófigurát.

Inspirálja a gyerekeket, hogy a bolygókból és csillagokból saját csillagképeket készítsenek a háttér díszítésére. A készlet számos kiegészítőt is tartalmaz, amelyek segítségével a gyerekek barátságos történeteket mesélhetnek, beleértve bögréket, sütiket, kutyakaját, távcsövet, zseblámpát, táblagépet, extra csillagokat és bolygóképeket.

Ez a készlet szórakoztató ajándék születésnapra vagy bármilyen alkalomra a tudományt és a felfedezést kedvelő gyerekeknek. A gyerekek a LEGO® Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési kalandot élvezhetnek. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építményeket és nyomon követhetik a haladást.

  • Stargazing Caravan építőcsomag - Tartalmaz egy 4x4-es járművet lakókocsival és sátorral, 2 mini serpenyőt, egy kutyát, egy sünt és rengeteg kiegészítőt 7 éves kortól.
  • Csillagképek létrehozása - A tudomány kis szerelmesei nagyon jól fognak szórakozni, ha saját csillagképeket alkotnak bolygókból és háttércsillagokból.
  • 2 mini panda és 2 állatfigura - A készlet tartalmazza a LEGO® Friends Nova és Aliya figurákat, valamint egy kutya és egy süni figurát, így a kalandok rögtön elkezdődhetnek.
  • Kalandos kemping kiegészítők - A dobozban találsz egy távcsövet, poharakat, sütiket, távcsövet, zseblámpát, extra csillagokat és más bolygók képeit, amelyekkel testre szabhatod a csillagképeket.
  • Nagyszerű ajándékötlet - A készlet szórakoztató ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra az űrszerető gyerekek számára
  • Kreatív építőkészletek - Ne hagyd ki a LEGO® Friends termékcsalád többi készletét sem (külön megvásárolható), amelyekben a kis építők számos karaktert fedezhetnek fel, és valódi kalandokat élhetnek át velük együtt.
  • Méretek - A készlet 364 darabból áll, a 4x4-es lakókocsi több mint 9 cm magas, 11 cm hosszú és 6 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: