Barátok LEGO® Divatos kiegészítők boltja (42608)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 190 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Friends LEGO® Fashion Shop (42608 ) 6 éves kortól használható a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ajándékozd meg a 6 éves és idősebb kreatív gyerekeket a LEGO® Friends (42608) Divatos kiegészítők boltjával. A divatot kedvelő kis építők segítenek Paisley-nek és Candinek új vesét és hajdíszt választani. A figurák a tükörben értékelik új ruhájukat, majd az önkiszolgáló pénztárnál telefonjukkal fizetnek. A készlet remek ajándék 6 éves kortól. A LEGO Friends Paisley és Cindi mini serpenyők benne vannak, így a gyerekek azonnal játékba lendülhetnek. A mini serpenyőkhöz mókás kiegészítők is járnak, többek között 2 vese. Fedezd fel a LEGO Friends építőkészleteket a gyerekeknek, amelyek rengeteg lehetőséget kínálnak a valós kalandok által inspirált mesélésre. Ez a kis építőkészlet kompatibilis a LEGO Builder alkalmazással, amely egyszerű és intuitív építési kalandot nyújt. Ebben a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik építményeiket és nyomon követhetik a fejlődésüket.

  • LEGO® Friends Divatbolt - A 6 éves kortól használható készlet tartalmazza a bolt modelljét, 2 mini serpenyőt és a kiegészítőket.
  • 2 mini serpenyő - A gyerekek szabadjára engedhetik a fantáziájukat, miközben a LEGO® Friends sorozatból származó Paisley és Candi mini serpenyőkkel barátságos történeteket és vásárlási mókákat mesélnek.
  • Rengeteg kiegészítő - A készlet 2 karakteres vesét és divatkiegészítőket tartalmaz
  • Tükör és önkiszolgáló pénztár - Nyisd ki az üzletet, hogy felfedd a tükörrel és önkiszolgáló pénztárral ellátott belső teret, amelyet a gyerekek beépíthetnek a történetekbe.
  • Ajándéktipp gyerekeknek - Ez a kreatív LEGO® Friends készlet szórakoztató ajándék születésnapra vagy bármilyen más alkalomra a fantáziadús játékot és szerepjátékot kedvelő gyerekeknek.
  • Barátságos történetek - Ne hagyd ki a többi LEGO® Friends készletet (külön megvásárolható), amelyekkel a gyerekek még több barátságos történetet fedezhetnek fel.
  • Méretek - Ez a LEGO® készlet 129 darabból áll, és több mint 9 cm magas, 14 cm széles és 6 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: