Barátok LEGO® Farm állatmenhely (42617)

Nincs értékelés
Márka: Lego
18 030 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Friends LEGO® Farm állatmenhely (42617 ) 6 éves kortól használható a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Friends (42617) Farmállatok Menedékével a 6 éves és annál idősebb kis építők nagyszerű szórakozásra számíthatnak. A gyerekek saját történeteket találnak ki a zöldségek betakarításáról, eperlekvárt készítenek, és gondoskodnak az állatokról. A készlet 3 barátfigurát, egy kecskét, egy tehenet, egy csirkét és 2 csibét tartalmaz. Nyisd ki a farmot, és fedezd fel az egyes állatok számára kialakított részeket.

A készlet tartalmaz egy megépíthető farmmodellt, traktort és szélmalmot egy mókás befőttesüveg-töltő funkcióval - tedd bele az üres üvegeket, és nézd, ahogy a lekvárkészítőből lekvárral teli üvegek jönnek ki! A tartozékok között sárgarépa, eper, lekvárosüvegek, villa, ecset, lapát, tojás, szénakazal és lámpa is található. Az építőkészlet remek alkalmi ajándék a szerepjátékot kedvelő gyerekeknek.

Ez a tanyasi állatos építőkészlet kompatibilis a LEGO Builder alkalmazással, amely intuitív építési kalandokon vezeti végig a gyerekeket. Lehetővé teszi számukra a modellek 3D-s nagyítását és forgatását, a készletek mentését és a haladás nyomon követését.

  • Tanyasi állatok és figurák - Ebben a 6 éves és idősebb gyerekeknek szánt építő készletben 2 mini serpenyőt, 1 mikro serpenyőt, egy kecskét, egy tehenet, egy tyúkot 2 csibével, egy szélmalmot és egy traktort találsz.
  • Munka a farmon - A gyerekek imádni fogják a kreatív játékot, és segíteni fognak a LEGO® Friends figuráknak a zöldségek betakarításában, az állatok gondozásában és az eperlekvár készítésében.
  • 3 figura és 5 állatfigura - A készlet LEGO® Friends figurákat és 5 tanyasi állatfigurát tartalmaz, így a kreatív kaland azonnal elkezdődhet.
  • Rengeteg kiegészítő - A dobozban rengeteg kiegészítőt találsz, többek között sárgarépát, epret, lekváros üveget, villát, ecsetet, seprűt, lapátot, tojást, szénát és lámpást.
  • Ajándéktipp gyerekeknek - Ez a LEGO® Friends for Kids készlet remek ajándék karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra a kis állatbarátoknak, akik szeretnek LEGO téglákkal építkezni.
  • Még több szórakozás a kis építők számára - Nézd meg a többi LEGO® Friends készletet (külön megvásárolható), hogy még több vidám mesét és kreatív kalandot tudj megélni.
  • Egy praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Méretek - A készlet 489 darabból áll, és több mint 14 cm magas, 21 cm széles és 23 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: