Barátok LEGO® Heartlake bevásárlóközpont (42604)

Nincs értékelés
Márka: Lego
40 180 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Friends LEGO® Heartlake bevásárlóközpont (42604 ) 8 éves kortól használható a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Friends (42604) Heartlake Mall játékkal a 8 éves és idősebb gyerekek a vásárlásról szóló történetekkel játszhatnak. A készlet 7 figurát tartalmaz, amelyek kreatív mesélésre inspirálnak, és segítik a gyerekek szociális készségeinek fejlődését.

A kis építőknek rengeteg felfedezni valójuk lesz ebben a szórakoztató, 3 emeletes bevásárlóközpont készletben. Tartalmaz egy üzletet kozmetikumokkal, játékokkal, videojátékokkal, kültéri felszerelésekkel és egy virágüzlettel. És az építkezés csak a kezdet! A készlet rengeteg olyan funkciót tartalmaz, amely arra inspirálja a gyerekeket, hogy meséljenek a barátságról. A figurákkal együtt felfedezik az üzleteket, ahol mindenki számára van valami.

Építsd meg egy bevásárlóközpont hiteles modelljét sok-sok részlettel, amelyek garantáltan elvarázsolják a kis vásárlókat. Tartalmaz egy fagylaltos standot, bankautomatát, vízesést és tavat. Forgasd el a gombot, hogy a figurák mozgólépcsőkön közlekedjenek az emeletek között. Az áruház külseje gyönyörű kiegészítője lesz bármelyik szobának. Fordítsd meg a készletet, hogy feltáruljon a könnyen hozzáférhető belső tér, amellyel a gyerekek rengeteget fognak szórakozni.

  • Bevásárlóközpont-készlet 8 éves kortól - A készlet ösztönzi a gyermekek szociális készségeinek fejlesztését, akik nagyon jól fognak szórakozni az 5 üzletet, 2 mozgólépcsőt és 7 figurát tartalmazó bevásárlóközpont-modellel.
  • Funkcionális mozgólépcsők - A gyerekek a figurákat a mozgólépcsőre helyezik, és a gombot elforgatva a háromszintes bevásárlóközpont-modell különböző szintjei között közlekednek.
  • Kidolgozott bevásárlóközpont - A modell rengeteg, valódi áruházak által inspirált részletet tartalmaz, köztük 5 üzletet, tésztaéttermet, fagylaltozót, ülőhelyet, ATM-et, pénztárgépeket és 2 mozgólépcsőt.
  • 7 figurát tartalmaz - A dobozban a LEGO® Friends figurák Liann, Aliya, Nova, Liann anyukája Michelle, Victoria és Petch húga, valamint Irene szerepelnek.
  • Számos játékkiegészítő - Ez a LEGO® készlet olyan árucikkeket tartalmaz, mint kajak, távcső, képregény, fejhallgató, virágok, festék, gördeszka, játéknyúl és kozmetikumok.
  • Ajándék a kis vásárlásrajongóknak - Ez az építőszett nagyszerű ajándék a 8 éves és annál idősebb gyerekeknek, akik szeretnek a bevásárlóközpontba járni és a barátságról szóló történeteket eljátszani
  • Szórakoztató építés - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányítsd a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben
  • Még több kaland a barátokkal - Fedezd fel a LEGO® Friends termékcsalád további építőszettjeit (külön megvásárolható) a kreatív játékot kedvelő gyerekek számára.
  • Méretek - A készlet 1237 darabból áll, a gyerekek plázamodellje pedig több mint 25 cm magas, 46 cm széles és 21 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: