Barátok LEGO® Heartlake kórház (42621)

Nincs értékelés
Márka: Lego
31 740 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Friends LEGO® Heartlake kórház (42621 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Azok a gyerekek, akiket érdekel a gyógyítás és szeretnek orvososat játszani, órákig tartó szórakozást fognak élvezni a LEGO® Friends (42621) Heartlake kórház felfedezésével. A készlet nagyszerű ajándék 7 éves kortól. Számos kórtermet tartalmaz, akárcsak egy igazi kórház, köztük orvosi rendelőt, szülészeti kórtermet, röntgenszobát és személyzeti szobát.

A kórházban ma nagy a nyüzsgés, és a gyerekeknek sok megbeszélnivalójuk lesz. Ősznek új karprotézist szerelnek be. A gyerekek elviszik a szereplőket a működő lifttel, amely a szülészeti osztályon lévő babákhoz viszi őket. A többi történet a műtőben és a személyzeti szobában játszódik. Rengeteg szórakoztató extrával, többek között röntgengéppel, orvosi felszereléssel és a betegeknek szánt ajándékokkal. A készlet tartalmaz továbbá egy leszállóegységgel ellátott helikoptert, egy segédrobotot és egy terápiás kutyát.

A készlet kreatív ajándék a gyerekeknek, és számos kiegészítőt, 5 mini serpenyőt, 2 babafigurát és egy kutyafigurát tartalmaz.

  • Gyerekkórház építő készlet - A LEGO® Friends Heartlake kórház építő készlettel a 7 éves és idősebb gyerekek, akiket érdekelnek az orvosok és a gyógyítás, órákig tartó szórakozásban lehet részük.
  • Szülészeti osztály és működő lift - Építsd meg a kórház különböző részeit, köztük az orvosi rendelőt, a szülészeti osztályt, a röntgenszobát, a liftet és a személyzeti szobát.
  • LEGO® Friends figurák - 5 minifigurát tartalmaz, köztük Autumnt, akinek extra arca van, hogy kifejezze az érzéseit, amikor új műkarját felcsatolják, 2 babafigurát, egy robotmodellt és egy kutyafigurát.
  • Rengeteg extra - A csomag tartalmaz egy modell helikoptert, röntgengépet, kerekesszéket, kötszereket, gipszeket, injekciókat, kiságyat, üvegeket, lufikat, cukorkákat és virágokat, hogy a gyerekek mesélni tudjanak.
  • Építőkészlet a kis mesebarátok számára - Ez a LEGO® Friends építő készlet kreatív ajándék 7 éves korú és annál idősebb gyerekeknek.
  • Intuitív építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti a gyereket az építési kalandokon, eszközöket adva a 3D modellek nagyításához és forgatásához, a készletek elmentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • A barátság történetei - Még több szórakozás a LEGO® Friends termékcsalád további építőkockáival (külön megvásárolható).
  • Méretek - A modell 1045 darabból áll, és több mint 25 cm magas, 35 cm széles és 18 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: