Barátok LEGO® Kalandok a macskás játszótéren (42612)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 220 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Friends LEGO® Kaland a macska játszóterén (42612 ) 5 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az 5 éves és idősebb macskabarátok imádni fogják a szórakoztató LEGO® Friends (42612) Kaland a macskajátszótéren című játékot. A készlet tartalmaz egy megépíthető játszóteret, 2 mini tálat, 2 állatfigurát és állatgondozó kiegészítőket, köztük egy hal alakú játékot, macskaházat, macskaetető és macska WC-t.

Inspirálja a gyerekeket a vidám játék órákra a kültéri macska játszótér modellel. A kis építők segítenek Liann-nak és Olly-nak a macskák gondozásában. A készlet tartalmaz csúszdát és pihenőhelyet, ételt, vizet és még macskavécét is - csak húzd meg a kart, és nézd, ahogy megjelenik a kaki!

A legjobb játékokat keresed a szerepjátékot kedvelő gyerekek számára? Fedezd fel a LEGO Friends termékcsalád további készleteit. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési kalandot élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, menthetik a készleteket és nyomon követhetik a haladást.

  • Macska játszótér építő - A LEGO® Friends Kalandok a macska játszótéren építő készlet 5 éves kortól 2 mini serpenyőt, 2 macskafigurát és számos állatgondozási kiegészítőt tartalmaz.
  • Macskás csúszda és pihenőhely - Ezzel a készlettel a gyerekek nagyon jól fognak szórakozni, ha segítenek a macskáknak lecsúszni a csúszdán, vagy felmászni a pihenőhelyre.
  • 2 mini serpenyő és 2 macskafigura - A készlet tartalmazza a LEGO® Friends figurákat, Liannt és Ollyt, valamint 2 állatfigurát, így a kreatív kaland azonnal elkezdődhet.
  • Rengeteg extra - Ez a LEGO® készlet tartalmaz ételt és vizet, egy macskaalom-tálcát, amely egy karral felpattan, egy kefét, egy lapátot és egy játékhalat is.
  • Ajándéktipp állatbarátoknak - A készlet szórakoztató ajándék karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra az állatos játékokat kedvelő gyerekeknek.
  • LEGO® Friends építőkockák - Ne hagyd ki a LEGO Friends termékcsalád egy újabb kreatív építőszettjét, amely rengeteg különböző figurát és helyszínt tartalmaz.
  • Méretek - A LEGO® építőkészlet 87 darabból áll, és több mint 7 cm magas, 16 cm széles és 7 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: