Barátok LEGO® Karaoke Party (42610)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 050 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Friends LEGO® Karaoke Party (42610 ) 6 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Friends (42610) Karaoke Party nagyszerű ajándék 6 éves kortól azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek énekelni és mesélni. Tartalmaz egy forgó színpadot, mikrofonokat, egy pihenőhelyet és egy jégkrémkészítő modellt egy nagyszerű születésnapi karaoke partihoz! A készletben 2 LEGO Friends figura is található extra énekes kifejezésekkel, egy gekkó figura sok kiegészítővel.

Ezzel a készlettel a gyerekek Lianna születésnapi partijára indulnak, ahol egy fogaskerékkel mozgásba hozzák a színpadot. Úgy tesznek majd, mintha a figurák egy mikrofonba énekelnének, ráadásul az arcukat is kicserélik az éneklő kifejezésekre. A barátok finom jégkrémekkel és süteményekkel fognak pihenni. Nova még szülinapi ajándékot is hoz Liann számára. A gyerekek döntik el, hogyan folytatódik a történet!

Fedezz fel még több LEGO Friends készletet a gyerekeknek, amelyek számos lehetőséget kínálnak a valós élet ihlette meséléshez.

  • Rendezz karaoke partit - A LEGO® Friends Karaoke Party készlet 6 éves és idősebb gyerekeknek 2 mini táncos babát, egy gekkót, egy forgó színpadot és rengeteg kiegészítőt tartalmaz.
  • Forgó színpad - A készlet tartalmaz egy forgó színpadot, ahol a karakterek felváltva énekelnek Lianna születésnapi partiján.
  • 2 mini serpenyő - Mini LEGO® Friends Nova és Lianna serpenyők vannak benne extra arcokkal és egy gekkó figurával, így a kaland azonnal elkezdődhet.
  • Mesélő kiegészítők - A készletben mikrofonok, italok, muffinok, ajándék, csokoládé, virágok, levelek és lufik is vannak
  • Nagyszerű ajándékötlet gyerekeknek - A készlet remek karácsonyi ajándék azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek énekelni és zenés történeteket mesélni
  • Építőkészletek fantáziadús gyerekeknek - Nézze meg a termékcsalád többi építő készletét (külön megvásárolható), hogy kreatív kalandokra inspirálja a kis építőket.
  • Méretek - A készlet 196 darabból áll, és a karaoke jelenet több mint 8 cm magas, 16 cm széles és 10 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: