Barátok LEGO® Mars bázis és rakéta (42605)

Nincs értékelés
Márka: Lego
28 790 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Friends LEGO® Mars bázis és rakéta (42605 ) 8 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Inspiráld a kis felfedezőket az univerzum felfedezésére a LEGO® Friends (42605) Mars bázis és rakéta készlettel 8 éves kortól. A készlet 3 mini serpenyőt, egy macskafigurát, rakétát, kutató rovert, moduláris tudományos bázist és tudományos kiegészítőket tartalmaz.

Ez a készlet inspiráló születésnapi ajándék a tudományt és a technológiát kedvelő kis űrkutatóknak. A gyerekek megépítik a modellrakétát, és a figurákat a kutatóbázisra szállítják. A bázis moduláris kialakításának köszönhetően a gyerekek fantáziájuknak megfelelően módosíthatják azt. A készlet tartalmaz egy modult a tudományos kutatáshoz, a kommunikációhoz, az élelmiszer-termesztéshez és a pihenéshez. Számos kiegészítő és részlet is található, hogy a gyerekek elmerüljenek a történetben, köztük egy rover, egy drón és tudományos műszerek.

A készlet tartalmaz egy speciális űrlégzsilipet, amelyet a gyerekek más kompatibilis LEGO űrkészletekhez (külön megvásárolható) csatlakoztathatnak, hogy elindulhassanak a következő kalandjukra.

  • LEGO® Friends Mars bázis és rakéta - A készlet egy rakétát, egy kutatóbázist és egy űrjárót tartalmaz, így szórakoztató ajándék a 8 éves és idősebb gyerekek számára, akik szeretik az űrt.
  • Összeépíthető űrkutatási modell - A gyerekek rakétát, űrrovert és moduláris kutatóbázist építenek a Marson, és szórakoztató felfedezőútra indulnak a vörös bolygóra.
  • 3 mini panda és egy macska - A készlet tartalmazza Oliviát és Juliant, a klasszikus LEGO® Friends figurákat, akik űrhajósokká nőttek fel, Aveline parancsnokot és egy űrmacska figurát.
  • Testreszabható játék - Ez a LEGO® készlet egy testreszabható kutatóbázist tartalmaz modulokkal, amelyeket a gyerekek a képzeletük szerint alakíthatnak át
  • LEGO® tartozékok - A készlet rengeteg tartozékot és részletet tartalmaz, amelyek inspirálják a játékot, köztük egy űrjárót és tudományos műszereket, amelyekkel a gyerekek felfedezhetik a Marsot.
  • Ajándéktipp gyerekeknek - Ez az inspiráló építőkészlet tökéletes születésnapi vagy karácsonyi ajándék 8 éves és idősebb gyerekek számára, akik órákon át élvezni fogják a vele való játékot.
  • A zsilip más modellekhez csatlakoztatható - A készlet tartalmaz egy speciális űrzsilipet, amelyet a gyerekek más LEGO® űrkészletekhez (külön megvásárolható) csatlakoztathatnak, hogy elindulhassanak a következő kalandjukra.
  • Méretek - A készlet 981 darabból áll, a rakéta több mint 20 cm magas, 9 cm hosszú és 10 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: