Barátok LEGO® mobil süteményes állvány (42606)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 220 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (1 db)

A Friends LEGO® mobil süteményes állvány (42606 ) 6 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ajándékozd meg a 6 éves és annál idősebb kis építők számára az inspiráló LEGO® Friends (42606) mobil süteményes állványt. A szerepjátékot kedvelő gyerekek imádni fogják a történetet, amelyben Aliya a pékáru standot látogatja meg nőstény kutyájával, Aira-val. A készlet 2 mini palacsintát, egy kutyát, egy standot, egy pékség kabaláját és kiegészítőket tartalmaz.

A készlet számos kiegészítőt tartalmaz, amelyekkel a gyerekek saját történeteket alkothatnak. Segítenek Julesnak kiszolgálni a vásárlókat a kis pékségi bódéjában. A kiegészítők között van egy croissant, 2 macaron, kekszek, egy kekszdoboz, egy kávéfőző, egy csésze kávé, forró csokoládé, egy bögre tea, egy érme és egy könyv Aliya számára, valamint egy csont Aira számára.

Fedezz fel még több LEGO Friends készletet a sütni szerető gyerekeknek. A készletek számos lehetőséget kínálnak a való világ ihlette meséléshez. A készletek kompatibilisek a LEGO Builder alkalmazással, amely egyszerű és intuitív építési kalandot nyújt. Ebben a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik építményeiket és nyomon követhetik a fejlődésüket.

  • LEGO® Friends mobil süteményes bódé - Tartalmaz 2 mini palacsintát, egy kutyus figurát, egy bódét és egy sor rágcsálnivaló kiegészítőt 6 éves kortól.
  • Mobil stand - A gyerekek Jules-t ültetik a mobil oldal kormánya mögé, vezetik a rovert a helyszínre, és mesélnek, miközben Jules a pult mögött kiszolgálja a vásárlókat.
  • 2 mini serpenyő - A készlet LEGO® Friends Aliya és Jules mini serpenyőket és egy kutyafigurát tartalmaz, amelyekkel a gyerekek azonnal elkezdhetnek játszani.
  • Élelmiszer-kiegészítők - A készlet tartalmaz egy croissant-t, 2 macaron-t, süteményeket, egy sütisdobozt, egy kávéfőzőt, egy csésze kávét, forró csokoládét, egy bögrét, egy teáscsészét, egy érmét, egy könyvet és egy csontot.
  • Ajándéktipp gyerekeknek - A készlet szép ajándék születésnapra vagy bármilyen más alkalomra azoknak a gyerekeknek, akik szeretik az ételeket és a főzés témájú játékokat
  • LEGO® Friends építő készletek - Ne hagyd ki a LEGO Friends termékcsalád további kreatív készleteit a gyerekeknek (külön megvásárolható), amelyekben a kis építők felfedezhetik a különböző karaktereket, és valódi kalandokat élhetnek át velük.
  • Méretek - A készlet 125 darabból áll, az állvány több mint 6 cm magas, 8 cm hosszú és 4 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: