Barátok LEGO® Pop Star túrabusz (42619)

Nincs értékelés
Márka: Lego
26 920 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (4 db)

A Friends LEGO® Pop Star Tour Bus (42619 ) a Legótól 8 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Keltsd életre a LEGO® Friends (42619) Pop Star Tour Bus-t 8 éves és idősebb gyerekek számára. A készlet tartalmaz egy megépíthető buszmodellt és színfalak mögötti kiegészítőket 4 LEGO Friends figurával.

Ezzel a készlettel a gyerekek beleélhetik magukat a történetbe, ahogy a félénk Paisley a tükör előtt átalakul sztárfellépővé, Ley-Lu-vá. A kis építők barátságról szóló történeteket találnak ki, amelyben Olly segít az énekesnőnek elkészíteni a fellépésre való ruhát, Liann pedig meglátogatja kedvenc sztárját, Ley-Lut. A busz elölről, hátulról és oldalról is kinyitható, hogy feltáruljon a kifinomult belső tér, beleértve a színfalak mögötti felvételi területet, a billentyűket, a gitárt, az ágyakat és a fürdőszobát. A készlethez számos kiegészítő tartozik, köztük egy dedikált fénykép, válltömés, cipő, smink és telefon.

A készlet szórakoztató ajándék a zenét vagy a mesemondást kedvelő gyerekeknek, miközben segít a szociális és érzelmi készségek fejlesztésében.

  • Hangolódj rá a zenére a turnébusszal - A LEGO® Friends Popsztár turnébusz készlet 8 éves és idősebb gyerekeknek 4 mini pannót és rengeteg kiegészítőt tartalmaz.
  • Változtasd át Paisley-t Ley-Lu-vá - A gyerekek nagyon jól fogják érezni magukat a busz építésénél, majd a forgó tükör segítségével a félénk Paisley-t átváltoztathatják a sztárénekesnő Ley-Lu-vá.
  • Szociális és érzelmi készségek fejlesztése - A készlet 4 LEGO® Friends figurát tartalmaz, köztük mini Paisley-t és Le-Ly-t is, így a gyerekek játék közben megmutathatják az énekesnő átváltozását.
  • Számos kiegészítő - Ez a LEGO® készlet számos kiegészítőt tartalmaz a szociális és érzelmi készségek fejlesztéséhez, így a gyerekek belevethetik magukat a barátságról szóló történetek eljátszásába.
  • Zenei témájú karácsonyi ajándéktipp - Ha 8 éves és idősebb, zeneszerető gyerekeknek keresel ajándékot, ez a LEGO® készlet a megfelelő.
  • Barátságos játék - Ne hagyd ki a LEGO® Friends sorozat következő készletét (külön megvásárolható), amely még nagyobb adag kreatív szórakozást nyújt.
  • Méretek - A készlet 845 darabból áll, és a busz több mint 12 cm magas, 28 cm hosszú és 11 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: