Barátok LEGO® Retro ruhabolt (42614)

Nincs értékelés
Márka: Lego
12 920 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Friends LEGO® Retro ruhabolt (42614 ) 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Inspiráld a kis építőket, hogy játék közben gondolkodjanak a bolygó segítéséről ezzel a szórakoztató építő készlettel. A LEGO® Friends (42614) Retro ruhabolt készlet segíti a szociális és érzelmi készségek fejlesztését, és 6 éves kortól alkalmas. A készletben 3 LEGO Friends figurát, egy macskafigurát és kiegészítőket találsz.

A kreatív gyerekek ezzel a készlettel dolgozva mesélhetnek Ollyról, Luannról és Jordinról, akik imádnak régi ruhákból új ruhákat készíteni. A kis építők segítenek a karaktereknek kimosni és újrahasznosítani az adományozott ruhadarabokat. Van egy bódé is, ahol a barátok új ruhákat próbálnak fel, és rengeteg új ruhadarabot is kapnak a minipanok, köztük fejfedőt, nadrágot, cipőt és vesét. Tartalmaznak még kiegészítőket is mosószer, szabószalag és pénztárgép formájában.

Fedezz fel még több LEGO Friends készletet a gyerekeknek, amelyek segítik a szociális és érzelmi készségek fejlesztését a játékon keresztül.

  • LEGO® Friends Retro ruhabolt építő készlet - Ez a 6 éves kortól ajánlott készlet segíti a szociális és érzelmi készségek fejlesztését, és tartalmaz egy megépíthető boltot műhellyel, 3 mini serpenyőt, egy macskafigurát és számos kiegészítőt.
  • Válassz új ruhákat - A készletben rengeteg felújított ruhadarabot találsz a minibábuk számára, köztük fejfedőket, nadrágokat, szoknyákat, egy pár cipőt, kézitáskákat és veséket.
  • A szociális és érzelmi készségeket fejlesztő játék 3 minibábuval - A készlet 3 LEGO® Friends figurát és egy macskafigurát tartalmaz, így a kaland rögtön kezdődhet is.
  • Kabin és műhely - A készlet tartalmaz egy kabint, ahol a figurák átöltözhetnek, valamint egy műhelyt olyan kiegészítőkkel, mint a mosógép és a varrógép.
  • Szórakoztató ajándék gyerekeknek - Ez a készlet remek ajándék karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra a 6 éves és annál idősebb gyerekeknek, akik szeretik a vásárlást, a divatot és a LEGO® készleteket.
  • LEGO® Friends építő készletek - Ne hagyd ki a LEGO Friends termékcsalád (külön megvásárolható) további, gyerekeknek szánt készleteit, amelyekben a kis építők sokféle figurát fedezhetnek fel, és valódi kalandokat élhetnek át velük.
  • Méretek - A készlet 409 darabból áll, az épület több mint 19 cm magas, 18 cm széles és 11 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: