City LEGO® Csillagközi űrhajó (60430)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 020 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A City LEGO® Csillagközi űrhajó (60430 ) 6 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 6 éves és idősebb űrkalandorok izgalmas csillagközi akciókat élvezhetnek ezzel a futurisztikus 60430 LEGO® City Interstellar űrhajóval. Ez az együléses űrhajó a sebességre épült. A gyerekek behelyezhetik a játékelemet, hogy aktiválják a fő billenő hajtóműveket a villámgyors utazáshoz a távoli űrbe. A készlet tartalmaz egy robotrepülőt is, amely jetpackké alakítható a készletben található minifigurás űrhajós legénység számára.

Vidd el az űrrajongókat egy izgalmas kalandra! Töltsd le a LEGO Builder alkalmazást, és merészkedj el az építési móka új világába, ahol a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, menthetik az építményeket, és nyomon követhetik a fejlődésüket.

Az űr témájú LEGO City építőszett remek ajándék bármilyen alkalomra. Élethű járműveket, bonyolult épületeket és inspiráló karaktereket hoz, amelyek a képzeletet a valósággal ötvözik a határok nélküli fantáziadús játékhoz. A gyerekek ezt a készletet hozzáadhatják a LEGO City termékcsalád többi űr témájú készletéhez (külön megvásárolható), hogy még epikusabb kalandokat élhessenek át.

  • Űrhajó a fantáziadús játékhoz - A LEGO® City Csillagközi űrhajó építő készlettel a fiatal űrrajongók csillagközi, akciódús kalandokat élhetnek át.
  • Mi van a dobozban - Ez a 6 éves és annál idősebb gyerekeknek szóló szórakoztató játékkészlet mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szükségük van egy csillagközi űrhajó, egy robotrepülőgép és egy űrhajós figura megépítéséhez.
  • Kreatív játék - A gyerekek behelyezik a játékelemet az űrhajóba, hogy beindítsák a fő billenő fúvókákat a villámgyors űrutazáshoz, és a drónt jetpackké alakítják át.
  • Digitális építési útmutató - Vidd el az űrrajongókat egy szórakoztató építési kalandra a LEGO® Builder alkalmazással, ahol a gyerekek építés közben minden szögből megtekinthetik a modelljeiket.
  • Ajándék az űrrajongóknak - Szítsd fel gyermeked fantáziáját, ha ezt a 6 éves és idősebb fiúknak és lányoknak szánt építőszettet ajándékozod nekik karácsonyra vagy bármikor máskorra.
  • Fedezz fel más űr témájú LEGO® készleteket - A gyerekek még több szórakozást és kalandot találnak, ha ezt a készletet más űr témájú LEGO® City készletekkel kombinálják (külön megvásárolható).
  • Játék határok nélkül - A LEGO® City űrkészletek valósághű járműveket, bonyolult épületeket és inspiráló karaktereket kínálnak, amelyek a képzeletet és a valóságot ötvözik a határok nélküli fantáziadús játékhoz.
  • Méretek - A készletben található űrhajó 240 darabból áll, és több mint 4 cm magas, 22 cm hosszú és 17 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: