City LEGO® Dzsungel felfedező helikopter a bázistáborban (60437)

Nincs értékelés
Márka: Lego
32 010 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® Jungle Exploration Helikopter a bázistáborban (60437 ) a Lego-tól 8 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Örvendeztesd meg a kis felfedeződet a kalandos LEGO® City (60437) Dzsungelfedező helikopteres bázistábor készlettel 8 éves kortól, amely egy valósághű helikoptert tartalmaz két szinkronizált rotorral, 2 rakteret és egy működő csörlőt. A készlet tartalmaz továbbá egy motorkerékpárt, egy propelleres hajót és egy dzsungel-bázistábort, valamint 5 minifigurás kalandort és 3 gorillafigurát, köztük egy bébigorillát, a kreatív játékhoz és a meséléshez.

Ez a dzsungel témájú LEGO City játékkészlet részletes nyomtatott építési útmutatót és a LEGO Builder alkalmazásban található 3D utasításokat is tartalmazza, amely egy digitális építési útmutató intuitív zoom és forgatási eszközökkel.

Így a gyerekek minden szögből megtekinthetik a modelleket, miközben dolgoznak rajtuk. A LEGO City építőszettek remek karácsonyi vagy születésnapi ajándékok a gyerekeknek, és olyan menő járműveket, valósághű modelleket és szórakoztató karaktereket tartalmaznak, amelyek határtalanul inspirálják a fantáziadús játékot. A gyerekek ezt a dzsungel témájú készletet kombinálhatják a LEGO City termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható), hogy kibővítsék a játéklehetőségek világát.

  • Helikopterépítő - A LEGO® City Jungle Exploration Helikopter Base Camp Builder 8 éves és idősebb fiúknak és lányoknak készült LEGO® City dzsungel felfedező helikopter építője egy kidolgozott, két rotorral ellátott helikoptert tartalmaz.
  • Mit találsz a dobozban? - Ez a kalandos készlet tartalmaz egy kétrotoros helikoptert, egy motorkerékpárt, egy propelleres hajót, egy dzsungelbázist, valamint 5 mini kalandor figurát és 3 gorilla figurát.
  • A készlet a kreatív játékot kedvelő gyerekeknek - A gyerekek akár 4 minifigurát is beültethetnek a helikopter pilótafülkéjébe, a csörlővel szállíthatják a mobil bázist, és forgathatják a szinkronizált két rotorokat
  • Felfedezés témájú építőszett szórakoztató kiegészítőkkel - Ez a gyerekeknek szánt építőszett a LEGO® minifigurákhoz való kiegészítőket tartalmazza, többek között térképet, orvosi táskát, távcsövet, fényképezőgépet és pókfigurát.
  • Szórakoztató ajándék gyerekeknek - Ajándékozd ezt a kalandos LEGO® építőkészletet 8 éves és idősebb gyerekeknek karácsonyra vagy születésnapra.
  • Gyűjts több készletet - Kombináld ezt a készletet a LEGO® City sorozat más dzsungel témájú modelljeivel (külön megvásárolható), hogy még nagyobb adag szórakozás és kaland legyen belőle.
  • Kombinálható térképdarabot tartalmaz - Csatlakoztasd össze a készlet térképét 3 másik játékkészlet térképével (külön megvásárolható), hogy felfedd a LEGO® City dzsungelkalauzt
  • Méretek - Ez a LEGO® City készlet 881 darabból áll, a helikopter több mint 17 cm magas, 40 cm hosszú és 25 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: