City LEGO® Dzsungel felfedező terepjáró (60426)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 450 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® Jungle Exploration terepjáró (60426 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Bátorítsd gyermeked kalandvágyát a LEGO® City (60426) Jungle Exploration terepjáróval 6 éves kortól. A tartós gumikkal és mozgatható kamerakarral ellátott, fantasztikus járművel a kis felfedeződet a dzsungel szívébe viheted, ahol látványos kalandokat élhetsz át egy tigrisszafarin.

A készlet dzsungelbarlangi tájképet, egy drónt, 3 mini felfedező figurát és egy tigris figurát is tartalmaz a meséléshez és a fantáziadús játékhoz. Ez a dzsungel témájú LEGO játék részletes nyomtatott építési útmutatót és 3D utasításokat tartalmaz a LEGO Builder alkalmazásban, egy digitális építési útmutatót intuitív zoom és forgatási eszközökkel.

Ennek segítségével a gyerekek minden szögből megtekinthetik a modelleket, miközben dolgoznak rajtuk. A LEGO City építőkockák remek karácsonyi vagy születésnapi ajándékok a gyerekeknek, és olyan menő járműveket, valósághű modelleket és szórakoztató karaktereket tartalmaznak, amelyek határtalanul inspirálják a fantáziadús játékot. A gyerekek ezt a LEGO City készletet kombinálhatják a LEGO City termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható), hogy kibővítsék a játéklehetőségek világát.

  • Dzsungeljáró - Lepd meg a kis vadon élő állatok szerelmeseit a LEGO® City Dzsungeljáróval 6 éves és idősebb fiúknak és lányoknak.
  • Mit találsz a dobozban? - Ez a dzsungel felfedezés témájú LEGO® készlet mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szükségük van egy terepjáró, egy dzsungelbarlang, valamint 3 minifigura kalandor és egy LEGO tigris figura építéséhez.
  • Építmények a fantáziadús játékhoz - A gyerekek jól szórakoznak az építéssel, majd csatlakozzanak a felfedezőhöz a terepjáróhoz, hogy fantáziadús kalandokat éljenek át a szafarin a tigrissel.
  • Természet témájú építőkészlet számos szórakoztató kiegészítővel - Ez a gyerekeknek szánt építőkészlet a LEGO® minifigurák számára tartalmaz kiegészítőket, többek között térképet, távcsövet, fényképezőgépet és rádiót is.
  • LEGO® ajándéktipp 6 éves kortól - Ez a dzsungel témájú LEGO City készlet remek ajándéktipp karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra a modelljárműveket kedvelő gyerekeknek.
  • Kombinálható térképdarabot tartalmaz - Csatlakoztasd a térképet ebből a készletből 3 másik játékkészlet térképével (külön megvásárolható), hogy felfedd a LEGO® City dzsungelkalauzt.
  • A végtelen lehetőségek városa - A LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek korlátlanul alkothatnak épületeket, járműveket és karaktereket, és órákon át építkezhetnek, felfedezhetnek és játszhatnak.
  • Méretek -Ez a LEGO® City készlet 314 darabból áll, az autó pedig több mint 11 cm magas, 15 cm hosszú és 6 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: