City LEGO® építő gőzhenger (60401)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 230 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® Steamroller építőcsomag (60401 ) 5 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Bemutatjuk a város legjobb gőzhengerét! A LEGO® City (60401) építőipari gőzhenger vaskos gumikkal és fényes hengerrel rendelkezik. Tökéletes ajándék az építőipari járművek rajongóinak. Tartalmaz egy figyelmeztető jelzőfényt és pilótafülkét a minifigurás sofőr számára - akárcsak a való életben! A készletet az 5 éves és idősebb fiatal kreatív építők imádni fogják, és kombinálható a LEGO® Classic termékcsalád hasonló modelljeivel (külön megvásárolható).

Ez a gőzhenger modell nem csak egy nagyszerű játék - a gyerekek gazdag építési élményt is élvezhetnek vele. A készlet könnyen érthető nyomtatott építési utasításokat és digitális utasításokat kínál az intuitív LEGO Builder alkalmazásban. Ez az építési útmutató olyan eszközöket tartalmaz, amelyekkel a modelleket 3D-ben nagyíthatod és forgathatod, így a gyerekek építkezés közben minden szögből megtekinthetik a modelleket.

A gyerekek csodálatos járművekkel és gépekkel körülvéve nőnek fel. A Nagy Járművek LEGO City sorozatban testközelből fedezhetik fel őket, valósághű modellekkel és szórakoztató karakterekkel, amelyek végtelen kreatív játékra inspirálják őket.

  • A játék gőzhenger 5 éves kortól - A LEGO® City építő gőzhenger robusztus gumikkal és görgővel rendelkezik, és a nagy járművek rajongóinak örömet okoz az építkezésen.
  • Mit találsz a dobozban? - Minden, amire a gyerekeknek szükségük van egy modell gőzhenger megépítéséhez vezetőfülkével és figyelmeztető jelzőfénnyel, valamint egy építőmunkás minifigura lapáttal és munkássisakkal.
  • Kreatív játék - Akár egyedül játszanak a gyerekek, akár a barátaikkal, a LEGO® gőzhengerrel játszva szabadjára engedhetik a fantáziájukat, és rengeteg mókával gurulhatnak végig az utakon.
  • Interaktív oktatóprogram - Fedezd fel az intuitív LEGO® Builder alkalmazást, amellyel a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, nyomon követhetik az építés előrehaladását, valamint felfedezhetik és elmenthetik a virtuális építőkockákat.
  • Szórakoztató ajándék minden alkalomra - Örvendeztesd meg a kicsiket egy gőzhengeres játékkal 5 éves kortól, akik szeretik a fantáziadús játékot
  • Gyűjtsd és kombináld - Ajándékozd meg a kis építők számára ezt a gőzhenger építő készletet, kombináld a LEGO® City termékcsalád más modelljeivel (külön megvásárolható), és fedezz fel még több szórakoztató kalandot!
  • A végtelen lehetőségek városa - A LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek korlátlanul alkothatnak épületeket, járműveket és karaktereket, és órákon át építkezhetnek, felfedezhetnek és játszhatnak.
  • Méretek - Ez a LEGO® City készlet 78 darabból áll, a gőzhenger modell több mint 8 cm magas, 12 cm hosszú és 7 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: