City LEGO® kék szörny teherautó (60402)

Nincs értékelés
Márka: Lego
4 680 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A City LEGO® Blue Monster Truck (60402 ) a Legótól 5 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Érdekes játékkészletet keres 5 éves kortól? A LEGO® City (60402) Blue Monster Truck készlet tökéletes választás. Ez a hatalmas terepjáró hatalmas gumiabroncsokkal és masszív szerkezettel büszkélkedhet, amely még az akciódús játéknak is ellenáll. A kicsik imádni fogják, és nagyon jól fognak szórakozni a gyors vezetéssel és a merész ugrásokkal. A képzeletgazdag játékhoz egy minifigurás sofőr is jár.

Ez a monster truck építőszett nem csak egy nagyszerű játék - a gyerekeket szórakoztató építési élmény várja a könnyen érthető, képes építési útmutatóval és a LEGO Builder alkalmazásban található digitális utasításokkal. Ezzel az intuitív építési segédlettel a gyerekek 3D-ben is megtekinthetik a modelleket, emellett nyomon követhetik az építés előrehaladását, valamint felfedezhetik és elmenthetik a virtuális építményeket.

A te városod, a te szabályaid! A LEGO City építőkockákkal a gyerekek saját kalandos küldetéseikre indulnak - akár az égen szárnyalnak, akár versenypályán száguldoznak, akár bűnözőket üldöznek vagy tűzzel harcolnak. Kombináld ezt a készletet más LEGO® City modellekkel (külön megvásárolható) a még nagyobb szórakozásért.

  • Monster Truck építő készlet - A LEGO® City Blue Monster Truck építő készlettel a gyerekek elképesztő mutatványokat hajthatnak végre a terepen.
  • Mit találsz a készletben? - Minden, amire a kicsinek szüksége van a kék monster truck és a sofőr minifigura megépítéséhez
  • Magával ragadó játék - A gyerekek a sofőr minifigurát a monster truck pilótafülkéjébe helyezik, és a terepen mutatványokat hajtanak végre.
  • Interaktív útmutató - Fedezd fel az intuitív LEGO® Builder alkalmazást, amellyel a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, nyomon követhetik az építés előrehaladását, valamint felfedezhetik és elmenthetik a virtuális építményeket.
  • Szórakoztató ajándék minden alkalomra - Ez a monster truck versenyző készlet remek karácsonyi ajándék vagy bármilyen alkalomra az akcióversenyzés rajongóinak 5 éves kortól.
  • Korlátlan játék - Kombináld ezt a készletet a LEGO® City termékcsalád más modelljeivel (külön megvásárolható), hogy még több szórakoztató kalandban legyen részed
  • A végtelen lehetőségek városa - A LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek korlátlanul alkothatnak épületeket, járműveket és karaktereket, és órákon át építkezhetnek, felfedezhetnek és játszhatnak.
  • Méretek - A monster truck modell 148 darabból áll, és több mint 9 cm magas, 13 cm hosszú és 10 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: