City LEGO® mentőhelikopter (60405)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 020 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A City LEGO® mentőhelikopter (60405 ) 6 éves kortól használható a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Jutalmazd meg a kis hősödet a LEGO® City (60405) mentőhelikopterrel 6 éves kortól. Tartalmaz egy helikoptermodellt menő pilótafülkével, forgó rotorokkal, nyitható raktérrel és működő csörlővel. Egy turista, egy pilóta és egy fáklyás mentő minifigurája is megtalálható a szórakoztató akciójáték órákig tartó játékához.

A LEGO® Builder alkalmazás izgalmas építkezési kalandokba vezeti be a gyerekeket. Lehetővé teszi számukra, hogy felfedezzék és elmentsék építményeiket, nyomon követhessék a fejlődésüket, és munka közben minden szögből nagyíthatják, forgathatják és megtekinthetik a modelleket.

A LEGO City valósághű modellekkel, bonyolult épületekkel és inspiráló karakterekkel ösztönzi a kreatív játékot. Kombináld ezt a szórakoztató építőkészletet a LEGO City Great Vehicles sorozat más modelljeivel (külön megvásárolható), hogy még elképesztőbb kalandokat élhess meg.

  • Helikopter modell gyerekeknek - A 6 éves és idősebb gyerekek imádni fogják a LEGO® City mentőhelikopter építőszettet, amellyel órákon át tarthatnak akciódús mentőkalandokat.
  • Mit találsz a dobozban? - A készlet tartalmaz mindent, amire a gyerekeknek szükségük van a helikopter modell megépítéséhez, valamint a pilóta, a turista és a megmentő minifiguráit a szórakoztató szerepjátékhoz.
  • Fantáziadús játék - A gyerekek kipróbálhatják a helikopter rotorjainak forgatását, a raktér kinyitását és a csörlő használatát, és órákon át élvezhetik a mentőakciókat a minifigurákkal.
  • Magával ragadó építő interaktív útmutatóval - Fedezd fel az intuitív LEGO® Builder alkalmazást, amellyel a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, nyomon követhetik az építés előrehaladását, valamint felfedezhetik és elmenthetik a virtuális építményeket.
  • Szórakoztató ajándék a kreatív játék rajongóinak 6 éves kortól - Jutalmazd meg a kis hősödet egy szórakoztató akciómodellel
  • Gyűjts és kombinálj - Kombináld ezt a készletet a LEGO® City termékcsalád más modelljeivel (külön megvásárolható), hogy még több szórakoztató kalandban legyen részed.
  • A végtelen lehetőségek városa - LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek korlátlanul alkothatnak épületeket, járműveket és karaktereket, és ahol órákig tartó építkezés, felfedezés és játék vár rájuk.
  • Méretek - A helikopter modell 226 darabból áll, és több mint 9 cm magas, 31 cm hosszú és 26 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: