City LEGO® rendőrautó és sportkocsi üldözés (60415)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 020 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

City LEGO® rendőrautó és sportkocsi üldözés (60415 ) 6 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Engedd szabadjára a mókát és az izgalmat nagy sebességgel a 6 éves és annál idősebb gyerekeknek szánt játék rendőrautóval. A 60415 LEGO® City rendőrautó és sportkocsi üldözés készlet fiúknak és lányoknak egy elegáns rendőrautót és egy menekülő járművet tartalmaz. Egy rendőr és egy női bűnöző minifigurái is vannak a szórakoztató szerepjátékhoz és meséléshez.

Ez a rendőrös játéképítő készlet könnyen érthető, képes építési útmutatót és a LEGO Builder alkalmazásban elérhető részletes digitális útmutatót tartalmaz. Vidd el a kis építődet egy szórakoztató kalandra ezzel az intuitív építési segédeszközzel. A gyerekek építkezés közben 3D-ben is megtekinthetik a modelleket az alkalmazásban. Az alkalmazásban nyomon követhetik az építés előrehaladását, valamint felfedezhetik és elmenthetik a virtuális építőkockákat.

A te városod, a te szabályaid! A LEGO City építőszettek tökéletes ajándék minden olyan gyermeknek, aki szeret játszani. A számos funkcióval rendelkező épületek, a valósághű járművek és az inspiráló karakterek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy felfedezzék az őket körülvevő világot olyan történeteken és forgatókönyveken keresztül, amelyek szórakoztató és izgalmas módon ábrázolják az életet.

  • Akcióra kész játék rendőrautó csikorgó gumikkal - A LEGO® City rendőrautó és sportkocsi üldözés készlettel 6 éves kortól indulhatsz rendőrségi üldözésbe.
  • Mit tartalmaz a készlet? - Minden, amire a gyerekeknek szükségük van egy rendőrségi üldözőautó és egy menekülő sportautó megépítéséhez, valamint egy rendőr és egy női bűnöző minifigurái a szórakoztató szerepjátékhoz.
  • Játék a játszani szerető gyerekeknek - Helyezd a rendőr és a bűnüldöző minifigurákat a járművekbe, és merészkedj el a kreatív játék és a mesélés világába!
  • Tartalmaz egy "Rendőrségi keresés" posztert - Egy felnőtt engedélyével a gyerekek beolvashatják az építési útmutatóban vagy a dobozon található QR-kódot, és egy szórakoztató LEGO® City videós kalandba csöppenhetnek.
  • A LEGO® ajándék a rendőrségi játékok rajongóinak - Ajándékozd ezt a LEGO City rendőrautó készletet 6 éves és idősebb gyerekeknek karácsonyra vagy bármikor máskor.
  • Korlátlan kreatív játék - A gyerekek még több szórakozást és kalandot élhetnek át, ha ezt a készletet más LEGO® City készletekkel együtt használják (külön megvásárolható).
  • A LEGO® City-ről - LEGO City egy olyan hely, ahol a gyerekek szabadon használhatják határtalan fantáziájukat az épületekkel, járművekkel és lakókkal, ami motiválja őket az építésre, alkotásra, felfedezésre és játékra.
  • Méretek - A rendőrautó modellkészlet 213 darabból áll, és több mint 4 cm magas, 14 cm hosszú és 5 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: