City LEGO® Sárga kotrógép (60435)

Nincs értékelés
Márka: Lego
18 090 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (4 db)

A City LEGO® Yellow Digger (60435 ) a Lego-tól 8 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Lepd meg a kis építőket a LEGO® City (60420) Sárga kotróval 8 éves kortól. Ez a valósághű kotrógépmodell pontosan úgy néz ki, mint egy valódi jármű - a talajhoz tapadó lánctalpakkal, univerzális karral és 360°-ban forgatható vezetőfülkével rendelkezik.

A készlet 2 akadály és a sofőr, a munkás és az építész minifiguráit is tartalmazza a kreatív játékhoz és a meséléshez. Ez a gyerekeknek szánt játékkészlet részletes nyomtatott építési útmutatót és 3D-s útmutatót tartalmaz a LEGO Builder alkalmazásban, egy digitális építési útmutatót intuitív zoom- és forgatási eszközökkel.

Ennek segítségével a gyerekek minden szögből megtekinthetik a modelleket, miközben dolgoznak rajtuk. A LEGO City építőszettek remek karácsonyi és születésnapi ajándékok a gyerekeknek, és olyan menő járműveket, valósághű modelleket és szórakoztató figurákat tartalmaznak, amelyek határtalanul inspirálják a fantáziát a játékra. A gyerekek ezt a LEGO járműépítő készletet kombinálhatják a LEGO City sorozat más készleteivel (külön megvásárolható), hogy kibővítsék a játéklehetőségek világát.

  • Kotró építő készlet - A menő építőjárművek rajongói imádni fogják ezt a LEGO® City építő készletet sárga kotróval 8 éves és idősebb fiúknak és lányoknak.
  • Mit találsz a dobozban? - Ez a LEGO® City építő készlet egy kotrógépet, 2 sorompót és 3 LEGO építőmunkás minifigurát tartalmaz a szórakoztató játékhoz.
  • Építőkészlet olyan gyerekeknek, akik szeretnek játszani - Ez a kotrógép tapadó sínekkel, univerzális karral és 360 fokban forgatható vezetőfülkével rendelkezik.
  • Járműépítő készlet szórakoztató kiegészítőkkel - Ez a készlet tartalmaz kiegészítőket a LEGO® minifigurákhoz, köztük egy építészeti tervet, egy légkalapácsot és egy rádiótelefont is
  • Szórakoztató karácsonyi vagy születésnapi ajándék gyerekeknek - Ajándékozd ezt a LEGO® téglaépítő készletet 8 éves korú és annál idősebb gyerekeknek!
  • Digitális építési móka - A LEGO® téglából készült kotrógép modellhez tartozó utasításokat a LEGO Builder alkalmazásban is megtalálod, ahol a gyerekek elmenthetik építéseiket, nyomon követhetik a haladásukat, és építkezés közben 3D-ben nagyíthatják és forgathatják a modelleket.
  • A végtelen lehetőségek városa - LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek korlátlanul alkothatnak épületeket, járműveket és karaktereket, és órákon át építkezhetnek, felfedezhetnek és játszhatnak.
  • Méretek - Ez a LEGO® City készlet 633 darabból áll, a kotró pedig több mint 12 cm magas, 32 cm hosszú és 11 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: